2789

من آسم دارم ولی اسپریم قویتر از سالبوتاموله.سه ماهه اول که کلا داروهامو دکتر قطع کرد ولی از ماه چهارم تحت نظر متخصص آسم دارو مصرف میکنم 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من آسم دارم ولی اسپریم قویتر از سالبوتاموله.سه ماهه اول که کلا داروهامو دکتر قطع کرد ولی از ماه چهار ...

خیلی سخته  من امشب حمله ی اسم بهم دست داد جوری که نمیتونستم نفس بکشم گفتم الان امبولیه ریه میشم 😔😭 تا اسپری زدم خوب شدم اما میترسم از اینکه امبولی ریه نشده باشم 

خیلی سخته  من امشب حمله ی اسم بهم دست داد جوری که نمیتونستم نفس بکشم گفتم الان امبولیه ریه میشم ...

حتما با یه متخصص آسم مشورت کن و تحت نظر باش عزیزم.دکتر من که میگه داروهای خوب و موثری هست برای دوران بارداری که هیچ ضرری ندارن .من خداروشکر آسمم تحت کنترله و خیلی وقته حمله نداشتم .اینبار هم دکترم خیلی راضی بود از پیشرفت مداوام.فقط چون همراه با آسم آلرژی و سینوزیت دارم از ناحیه بینی مشکل دارم 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
حتما با یه متخصص آسم مشورت کن و تحت نظر باش عزیزم.دکتر من که میگه داروهای خوب و موثری هست برای دوران ...

منم اسم الرژی دارم و اسید بالای معده امروزم بیمارستان بودم 

حتما با یه متخصص آسم مشورت کن و تحت نظر باش عزیزم.دکتر من که میگه داروهای خوب و موثری هست برای دوران ...

من اینجا اهواز اصلا وقت نمیدن مطباشونم همشون برا دو سه هفته بعد وقت میدن درمانگاه هم ۵ شنبه جمعه هست 

من نفس میتونم بکشم اما احساس میکنم هوا کمه واسم یا درست نمیتونم نفس بکشم خیلی واسم سخته 😔😭

اسپری سیمبیکولت رو میگی ؟؟؟

اوایل سیمبیکورت .بعدش پالمیکورت .هربار هم دوزشو کمتر میکنه .الان پالمیکورت 200 استفاده میکنم

منم اسم الرژی دارم و اسید بالای معده امروزم بیمارستان بودم 

الهی .منم خیلی معدم داغونه.بیشتر مراقب خودت باش گلم

من اینجا اهواز اصلا وقت نمیدن مطباشونم همشون برا دو سه هفته بعد وقت میدن درمانگاه هم ۵ شنبه جمعه هست ...

اوه اهواز که میگن خیلی هواش خرابه !اصلا بدون ماسک بیرون نرو ،من مشهدم ولی خداروشکر مشکلی برا وقت گرفتن نداشتم.شما هم باید بالاخره بری دیگه پس زنگ بزن وقت بگیر حتی شده برا یه ماه دیگه.تحت نظر باشی خیلی بهتره

من نفس میتونم بکشم اما احساس میکنم هوا کمه واسم یا درست نمیتونم نفس بکشم خیلی واسم سخته 😔😭

برا منم گاهی همینطوره.این یکی از عوارض حاملگیه.کلا توی حاملگی خانوما از تنگی نفس شکایت دارن ما هم که ریه هامون مشکل داره یکم اوضاعمون وخیمتره

برا من دیگه سالبوتامول 6 ساعتی جواب نمیداد .یسره سرفه میکردم خیلی وحشتناک بود .هر ماه میرفتم تست تنفس .سیمبیکورت با دوز بالا استفاده میکردم با کلی قرص تا کم کم سرفه هام کم شد .خبر نداشتم باردارمو ماه اول داروهامو ادامه دادم وقتی فهمیدم بخاطر دوز بالای داروها کلی غصه خوردم همین الانم کلی دعا میکنم اثر بدی روی نینیم نذاشته باشه.سه ماه داروهارو قطع کردم شبا حتی حالت نشسته نمیتونستم بخوابم از نفس تنگی و گرفتگی بینی.ولی خداروشکر گذشت 

برا من دیگه سالبوتامول 6 ساعتی جواب نمیداد .یسره سرفه میکردم خیلی وحشتناک بود .هر ماه میرفتم تست تنف ...

حالا من خوابیده بهترم تا نشسته 😒همش هر چند دقیقه یه بار باید نفس عمیق بکشم