2821
2789
عنوان

حدس جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 36 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سللم. من پزشکم. فقط خواستم بگم اینکه تو هفته 11 تکون بچه رو حس کردی دیگه کلا تمام رفرنسها و نتایج عل ...

چرا عزیزم من خودم همون هفته های ده یازده احساس میکردم تو شکمم یه ماهی هی اینوری میره اونوری میره تو سه ماهگی هم حرکت هاشو حس میکردم

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
مطمئن باش دخمــــــــله،یه‌دخمل ناز

از کجا انقدر مطمعن هستی که ناز دختره 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

تازه خودم که وزن کم کردم صورتمم خیلی لاغر شده 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

دو نفر دیگه هم تو فامیل حامله اند ترشی دوست دارن با ابدوغ خیار کلا چیز خنک بچشون پسره کلا انگار خاندانمونو یهو گرد افشانی کردن پر حاملس 

چون تکوناشو زود حس کرده به احتمال زیاد دختره

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

همه ب من میگن پسره همچیتم بعید نیست, کلا تو طایفه شوهرم چیزی ب اسم دختر وجود نداره شدع براشون ارزو ایشالا م نی نی دختر باشه ولی اگه نشدم اشکال نداره مهم سالم بودنشه 

من ترشی دوس دارم پنج کیلو وزن کم کردم خیارم دوس دارم از گوشت بدم میاد کلا هرچیزی ک گوشت داشته, باشه حالمو بد میکنه چیز شیرین هم, لب نمیزنم کلا