2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قبل این دو هفته بی بی چک میزدی منفی میشد؟ 

اره حال آزمایش هم دادم منفی شد ولی امشب نمیدونم چرا هاله انداخته چن شب پیش دو تا بی بی زدم منفی شد چون امشب عصب کشی کرده بودم میخواستم دارو بگیرم تست زدم که هاله افتاد و الان از درد دارم سرم رو به دیوار  میکوبم

یعنی هنوز تست نزدی

زدم منتها پنج شيش روز پيش ديگه نزدم

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

عكس بيبيتو نزاشتي قطره چكونيا بهتره 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
میشه بپرسم دوره هات چند روزست؟ منم ده روزه عقب انداختم و بی بی منفی خیلی روحیم خرابه

من دوره ام ۲۸ روزه بود و آخرین پریود م سوم تیر ماه اون هفته که آزمایش منفی شد دوترم گفت صبر کنم تا یه هفته دیگه که صبر کردم و الان بی بی چک هاله شده 

اره حال آزمایش هم دادم منفی شد ولی امشب نمیدونم چرا هاله انداخته چن شب پیش دو تا بی بی زدم منفی شد چ ...

انشالله که بارداری امشب رو هر جور شده تحمل کن فردا صبح بی بی چک بزن بازم ... این دو هفته قرصی امپولی استفاده نکردی که پریود بشی؟ 

من میگم امپول پروژسترون بگیرم بزنم اخه امیدی ندارم به بارداری

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

اين بيبي ها كاذب زياد داره كاش قطره چكوني هم امتحان ميكردي