emili1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4321 عنوان دوستان کمک 84 بازدید | 5 پست عصری بدجور عصبانی شدم پایینتر از زیر نافم به سمت راستم دردگرفته خوب نمیشه چکارکنم خدایا بخاطر همه چی شکر 1397/05/14 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48688 استراحتآرامش ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2610 تاحالا از این دردا داشتی؟ اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
emili1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 4321 تاحالا از این دردا داشتی؟ من چون یبوست دارم شدید کلا دردای عجیب زیاد میگیرم یه هفتس سردرد شدیدم میگن مربوط به معده اته ولی اینو نداشتم عصری خیلی حرص خوردم خدایا بخاطر همه چی شکر
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2610 من چون یبوست دارم شدید کلا دردای عجیب زیاد میگیرم یه هفتس سردرد شدیدم میگن مربوط به معده اته ولی این ... سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی.آروم آروم ماساژش بده.بااتو حوله گرم کن بذار روش و با آرامش نفس بکش ان شالله خوب بشی اگه خوب نشدی فردا حتما دکتر برو اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔