2777
2789
عنوان

غربت😥😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 31 پست
یعنی هم از خانواده دورت کرده هم نمیذاره تنها بری بیرون؟؟ از اول باهات طی کرده بود همچین اخلاقی داره ...

اره .نه باهام طی نکرد .خودش باهام میاد ولی من دوست داشتم مثل دوران مجردیم ازادی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره .نه باهام طی نکرد .خودش باهام میاد ولی من دوست داشتم مثل دوران مجردیم ازادی داشتم

استاتر كدوم شهر هستى ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

نه بابا آخه گفتى شوهرم نميذاره تنها بيرون برم گفتم شايد يه شهرى هستى كه محيطش خوب نيست منم تو شهر خودم بيرون نميرم محيطش امن نيست 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

خب بهش بگو ۸ساله اونجوری ک تو خاستی بودم حالا دوس دارم یکم ازادتر باشم واس خودم دوست پیدا کنم. چندروز پشت سرهم بگو تا راضیش کنی

از کدوم شهر رفتی کدوم شهر؟

منم اینجا دوست دارم ک تنهاس ولی شوهرش اجازه میده با دوستاش بیاد بیرون. ما هم خونش میریم هم باهم قرار میذاریم باهم میریم بیرون

خب بهش بگو ۸ساله اونجوری ک تو خاستی بودم حالا دوس دارم یکم ازادتر باشم واس خودم دوست پیدا کنم. چندرو ...

باحرف فایده نداره اینقد بهش گفتم زبونم مو دراورد ولی نمیزاره میگه من زنم خوشتیپ وخوشگله بری بیرون کلی می افتن دنبالت 

من کرمانشاهم

آهان حالا شهرش جاى گردشى داره ؟اينجا هيچى نداره 

اره داره ولی من اجازه ندارم تنهایی برم

آخى عزيزم اشكال نداره با شوهرت برو روت حساسه ديگه بعضى مردا اينطورين ايشالله رفتى شهر خودت ميرى ميگردى