2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا سه روز پیش پیج یکی از بازیگرای سریال رو دیدم که عکس گذاشته بود و فیلمبرداری فیلم هنوز تموم نشده بود حامدم بود توی عکس😕😞بعد ازشون پرسیده بودن که مگه زنده میمیونه و اینا گفته بود خودتون متوجه میشید🤔

انقد گریه کردم، خیلی حالم بد شد😭😭😭😭

شوهرمم گریه کرد، تا حالا ندیدم ازش برا فیلم اشک بریزه😢

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

.لااقل نمیکنن یه فیلم بسازن تخیلی که توش شاد باشیم

والا همش غم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من فقط موندم زن حامله اونم ماه اخر میتونه اونجوری بدوئه؟    

اره من از دیوار راست بالا میرفتم البته ها من تو حاملگیم شکم نداشتم 😊😊

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
تا سه روز پیش پیج یکی از بازیگرای سریال رو دیدم که عکس گذاشته بود و فیلمبرداری فیلم هنوز تموم نشده ب ...

شاید به عنوان روح توی فیلم بمونه

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

انقد گریه کردم، خیلی حالم بد شد😭😭😭😭 شوهرمم گریه کرد، تا حالا ندیدم ازش برا فیلم اشک بریزه😢

منم گریه کردم 😭😭😭

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

دوستان اعصابام کلا خراب شد مامانم گف غذا رو گرم کن اونقدر محکم سرش داد زدم حنجرم درد گرفت. آخه من خواهرم ماهه از دست دادم جلو چشمام فوت شد دکتر جوابش کرده بود کبدش رو ولی فکر نمیکردم راستکی فوت کنه مثل مادر و خواهر حامد شدم  . لعنت به صدا سیما با این فیلم ساختنشون ماجرای عشق و میکشونن مرگ.

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تا سه روز پیش پیج یکی از بازیگرای سریال رو دیدم که عکس گذاشته بود و فیلمبرداری فیلم هنوز تموم نشده ب ...

وااای اینجوری بیشتر اعصاب خرد کن میشه،،، بخصوص نشون داد بچه دار میشه مثلا روحش هست،،، وای من ک نمیتونم ببینم، همش گریه و گریه