2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو روحشون با این فیلم ساختنشون،، کلییی گریه کردم،،بابا یکم شادتر بسازید،، اینا چیه  اخه،، خیلی ...

درسته این فیلمو دوس دارم ولی انصافا تو این روزگار با روحیه هیچکس سازگار نیس این فیلما.

برای ظهور امام زمان صلوات 
بعیدم نیست داماده مشکوکه کلا میگم نکنه با اون دختره طلاق گرفته بخواد بریزن روهم😊

اره  داماده مشکوکه  به سوسن  گیر داده

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

نمی دونم نویسنده های اینجور فیلما چه اصراری دارن طرف بمیره😐 مثلا می خوان هیجان بدن؟ اعصاب همه رو ریختن بهم

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام

من ی لحظه خودمو گذاشتم جای لیلا 😭😭😭 نه خدایا ، 😢😢 با من اینکارو نکن اگه قراره همسرمو ببری ایشالا من زودتر از اون برم که اینجور روزا رو نبینم 😭😭😭

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
درسته این فیلمو دوس دارم ولی انصافا تو این روزگار با روحیه هیچکس سازگار نیس این فیلما.

من امیدوار بودم ک نقشه باشه برای فرار از طلبکارا،، تا ک حاند گفت مرده،، خییلی گریه کردم،،، خداوکیلی این فیلما رو ادم نبینه بهتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز