2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم قبول کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 43 پست
ببخشین ولی چقدررر کوته فکری کردین آخه. همسرتون باید انقدر درک داشته باشه که خودش پس بده. اگر نداد&nb ...

اخه سند به نام پدرم خورده احتمالا بگه مگه مال ماس خونه ک قرضو بدم

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

اصن هنگ کردم چجوری دلت اومد پول مکه اون بنده خداها رو بگیری؟ حالا خونه به نام تو هس یا شوهرت؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردی الانم بگو بابا اینا میخوان واسه مکه اسم بنویسن زودتر پولو جور کنیم بهشون بدیم خونم واسه خودتون بخرید واسه مادر شوهرتونم رهن کنید والا 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بازم خوبه ب اسم پدرته 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

هرچی که هس نباید بی معرفتی کنه پولی که الان دستش امده باید بده پدر مادرت!بجا تشکرشه!

اصلا پدرت زنگ بزنه بگه آقای x اگه پول دستت امده بی زحمت بده من امسال میخوام انشاا.‌‌.. واسه سفر حج ثبتنام کنم

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

خانما لطفا لطفا لطفا نکنید این کارارو..اینقد شوهراتون رو بد عادت نکنید..چ دلیلی داره پدرمادر دختر خرجشو بده یا پول خونه خریدنشو...این همه سال خرجتون دادن بس نیس...با این کارا فقط خانوادتون رو بی ارزش و شوهراتون رو بدعادت میکنین....

و خدایی که برایم کافیست
 بهترین راه اینه با پدر و مادرت صحبت کن در ازای پس دادن پولشون خونه رو به اسم خودت یا شوهرت کنن ...

اره اینکارو میکنن

ولی باید اقا پول بده که سند بزنن

الان به اندازه پولمون یذره بیشتر تازه بنامم زدن بیچارها

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔