2777
2789
عنوان

سونوی ان تی؟

122 بازدید | 8 پست

سلام خانمها قبلام چند بار تاپیک  زدم  کهقرص سقط مصرف کردم ولی سقط نشده،پیش چندتا متخصص رفتم گفتند که تاثیری نداره و فقط رو جفت اثر گذاشته و نتونسنه بندازتش ،ولی امروز پیش یکی دیگه درفثم گفت باید مینداختیش چون احتمالش خیلللی زیاد ناقص بشه فردا میرم ان تی توروخدا برام دعا کنید توروخدا ازتون میخوام ،باید عدد ان تی چند باشه ؟این سونو تا چند درصد سلامت جنین و تضمین میکنه؟ من 25سالمه

حتما طبیعی جلوگیری کردی کهذحامله شدی.پس چرا میخوای بندازیش.لاقل جلوگیری میکردی اگه واقعا نمیخواستی.عجب

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

وای چرا قرص بخوری خب عزیزم ک حالا اینجوری شه و چقدم‌گناه کردی.

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما طبیعی جلوگیری کردی کهذحامله شدی.پس چرا میخوای بندازیش.لاقل جلوگیری میکردی اگه واقعا نمیخواستی.ع ...

هم قرص هم طبیعی،اولیم همینجوری باردار شدم،چون بچه‌ی اولم هشت ماهش بود باردار شدم

هم قرص هم طبیعی،اولیم همینجوری باردار شدم،چون بچه‌ی اولم هشت ماهش بود باردار شدم

مثل من باردار شدید دقیقا ولی من دیدم باردارم راضی شدم به رضای خدا خودش خواسته بود کاری نکردم الان هفته ۲۷ هستم.ان شاء الله چیزی نیست نگران نباش مادر شوهرم چندین سال پیش حتی امپول هم زده بوده بچش سقط بشه نشده بوده اگر خدا خواسته نگهش میداره سالمه نگران نباش.

مثل من باردار شدید دقیقا ولی من دیدم باردارم راضی شدم به رضای خدا خودش خواسته بود کاری نکردم الان هف ...

خیلی ممنون سونوی ان تی دادم خوب بود،مادر شوه‍رت الان بچه‌ش سالمه