2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

237 بازدید | 18 پست

چه روزی از سیکل پرید باید عکس گرفته بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

معمولا بعد پاک شدن

دکتر خودش بهش نگفته؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معصومه جون شما بارداری عزیزم ؟

نه عزیزم یه دختر ۴ ساله دارم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دلیل عکس رنگی چیه؟؟

رحم و لوله هایه رحمی رو بررسی میکنن 

من روز دهم قاعدگی گرفتم راستش تا حالا ندیدم تو سیکل قاعدگی هم عکس بگیرن

نه نمیشه اونموقع

من روز دهم قاعدگی گرفتم راستش تا حالا ندیدم تو سیکل قاعدگی هم عکس بگیرن

به منم گفته همون روز که تموم میشه بیا تعجب کردم .دکترم نوشته دو روز بعد پاکی ولی اینجل گفت نه اون روزی که پریدت سبک میشه گفتم دقیق نمیدونم کیه گفت پنج شنبه بیا.پنج شنبه روزیه که پریدم تازه تموم میشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه ها درد داره؟؟؟

بچه ها درد داره؟؟؟

عزیزم منم انجام دادم دردش در حد چند ثانیه هست و تمام دل درد پریودی چه جوریه یه ذره از اون بیشتر من انقد استرس و ترس داشتم اونروزی که میخواستم برم عکس رنگی ولی وقتی رفتم انجام دادم دیدم واقعا الکی به خودم استرس دادم 

عزیزم منم انجام دادم دردش در حد چند ثانیه هست و تمام دل درد پریودی چه جوریه یه ذره از اون بیشتر من ا ...

خدا کنه همینطور که میگی باشه بعضیا میگن ادم از درد غش میکنه یکم میترسم.دقیقا چکار میکنن میتونی یکم توضیح بدی

روز هشتم تا دهم پریودت باید بری برای عکس

و تا قبل از اون نباید نزدیکی داشته باشی

درد هم در حد ۲ تا ۳۰ ثانیه هست

ولی ارزشش رو داده

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....