2777
2789
عنوان

خونريزي باعث سقط جنين ميشه؟؟؟؟؟؟

1189 بازدید | 18 پست

من ٧هفتمه وپريروز رابطه داشتم ديروز خونريزي داشتم كه رفتم دكتر سونو واژينال گرفت و امپول و شياف پروژسترون داد

ولي امروزم ميرم دستشويي ميشينم خونريزي مثل و به اندازه ي پريودي دارم تقريبا قهوه اي رنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته چهار اصلا نمی دونستم باردارم منتظر پری بودم که رابطه برقرار کردم دیدم به خون ریزی افتادم تو تصورم این بود که بله عادت شدم و خون ریزیم شروع شده ولی هی کم و کمتر شد و تبدیل شد به لک 

الان هم سه ماه و نیممه ولی همچنان لک بینی دارم و مرتب شیاف استفاده میکنم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

منم تاشیاف نزارم خونریزی میکنم.مبگم میشه با وجود شیاف گذاشتن جنین سقط بشه ولی بخاطر شیاف خارج نشه وخونریزی قطع بشه؟یا با وجود شیاف موقع سقط خونریزی زیاد میشه و دفع میشه؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
پس خطري نداره؟من خيلي نگرانم

منم هفته ۵خونریزی کردم رفتم سونو ساک حاملگی وجسم زرد بود باز ۸هفته خونریزی کردم رفتم سونو گفت ۷هفته ای قلب تشکیل شده وبازم ده هفته خونریزی کردم دیگه سونو نرفتم شیاف میزارم شبی یکی.شما ۱۲ساعتی یکی بزار تا خونریزیم قطع بشه تا سه شب بعدش شبی یکی بزار دکتر اینو به من گفت

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
از ديشب شباف ميدارم...بذارم قطع ميشع؟؟؟

اره ۱۲ساعتی بزار قطع میشه به امید خدا.توده یا چیزی هم دفع شده یا فقط خونریزیه؟

منم هفته چهار اصلا نمی دونستم باردارم منتظر پری بودم که رابطه برقرار کردم دیدم به خون ریزی افتادم تو ...

نه نگران نباش

استراحت مطلق باش واقعا تکون نخور تعارف نداریم به معنای واقعی استراحت مطلق فقط دستشویی مجازی بدون خطر داره تهدیدت میکنه

تو ماشین نشستن و پله ممنوع

شیاف هر ۸ ساعت متب بزار 

اگه تونستی شیاف پرژسترون خارجیش که اسمش سیکلوژست هست بگیر چون ایرانی ها خیلی مسخره و بی تاثیره

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕