2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا همیشه واسه جاریم عروس خاهر شوهرم هرچی میخریدن واسه من نمیخریدن الان والا من با مادر شوهرم تو یه حیاطیم جلو چش من فرق میزاره ماست بخره میده بجاریم و...چند بارم شوهرم دید ناراحت شد 

نترس برای منم اینه برای اون یکی جاریام همه کار کردن تا خونه خریدنشون حتی طلا عروسی نوبت من رسیده میگن نداریم براشون بهترین کارارو کردن برای من رسید خشکسالی شد 

هعیییییی خواهر دلم خونه ازشون

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

انقد بی شخصیتن از بس خودشون بهم بی اخترامی کردن بچه هاشونم مثل خودشونن اولا نمیتونستم چیزی بگم ناراحت میشدم و میومدم خونه گریه میکردم ولی الان دیگه بهشون میگم ب بچه هاتون ادب یاد بدید بچه ۷ساله مسخرم میکرد فشم میداد میزدتم منم که خیلی بدم میاد بچه بیشعور باشه از بس ماماناشون بهمو مسخره کردن بچه هاشونم اونطور شدن

همیشه باهاشون خوبی کردم ولی تا میام یه بار بدی هایی که بهم کردنو میگم ناراحت میشن ماشالا پنج تام خواهرشوهر دارم ولی خداییش یکیش خیلی خوبه چون خود اونم تو سختی بوده الان من مشکل نازایی دارم میگم پول بدیدبرم عمل نمیدن اما جاریمینا همه چی میخرن واسه خونشون مسخرشو دیگه در اوردن 

خیلی پشیمونم از اینکه شوهر کردم نمیدونم چی بگم از اول نامزدی همیشه مشکل داشتم تا الان عمه هام بزور میدادن ب پسر عموهام منم پسر عموهامو مثل داداش میدونستم خواستگار داشتم اونم تو چه سنی ۹ساله بودم  تا رفت دوباره اخرای ۱۴سالم بود که باز خواستگار  اینجام که رسمش بیخود کلا بچه هارو شوهر میدن ۱۲ساله ب بالا میدن خلاصه من گفتم نمیخام دوسندارم تا اینکه اخر بخاطر اینکه خلاص بشم از دست فامیلام و خواستگارا به یکیشون جواب دادم که الان ۶سال من عروسی کردم تازه ۲۰سالمه 

من نامزد شدم اونموقعه خب برا دوستام لباسای شیک خودشونومیبردن خرید برا مام عشقی بود میوردن یا کوچیک یا بزرگ یا از مده افتاده بودن عمه هامم بهم تیکه مینداختن اینا لباس نیست کهنه بچس همیشه ماجرا داشتم گریه میکردم میگفتم عمه هام که راضی نبودن منو بدن ب شما بس حداقل برام ارزش بزارین خوب بیارین تو جمع من ناراحت میکنن فامیلا