2777
2789
عنوان

چیکار باید بکنم؟؟!

241 بازدید | 20 پست

عقد خواهرشوهرم 2ماه پیش بود ما دستمون تنگ بود پدرشوهرم یه ربع سکه داد بهمون دادیم بهش کسی خبر نداره 

فردا هم عروسیشه ینی فاصله عقدو  عروسی 2ماهه نمیدونم چه مرضی بود !

اوضاع مالی خوب نیس در حدی که لباس نخریدم الانم پول ربع سکه 800 تومنه فک کنم !!!!!! 

شوهرم میگه 50 من 50 تو شاباش میدیم بعدشم 200 میذارم تو پاکت بهش بده .... بد نیس؟؟؟؟ 

یه سوال دیگه ... برای پاگشایی چی درست کنم جوجه و کباب و قرمه سبزی و سالاد و  ژله بده ؟؟؟ اونوقت فقط عروس دومادو بگم یا همه رو ؟؟؟؟ همه میشیم 9نفر

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اوضاع مالی شما که یهو الان اینطوری نشده که اونا درک نکنن بلاخره راضی به اذیت و قرض افتادن شما نیستن تو این اوضاع ،تازه پدرشوهر یه کادو براتون جور کرده که این بار سبک تر بگیری مشکلی نباشه ،حالا هم به پیشنهاد شوهرت گوش کن اگه مشکلی پیش اومد شوهرت از پدرشوهرت میخواد که پادرمیونی کنه و سوءتفاهم رو حل کنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

خب عزیزم شرایط مالیتون جوری ایجاب میکنه که نمی تونی بیشتر هزینه کنی حرف همسرتو گوش کن.

غذاهایی هم که گفتی خوبن.اگه میتونی همه رو دعوت کن اگرم که نه خودشون دونفر هم باشن ایرادی نداره

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
عزیزم اوضاع مالی شما که یهو الان اینطوری نشده که اونا درک نکنن بلاخره راضی به اذیت و قرض افتادن شما ...

خواهرشوهر کوچیکم زیاد چشم بدست نیس ولی امان ازون بزرگه قالتاقیه واسه خودش کسی چیز ی نگه اون میگه ..... غدای پاگشا چی خوبه؟..

به نظرم شاباش کم کنید بزارید رو پاتختی البته به رسم خانوادگیتونم برمیگرده.  مهمانی هم فکر میکن ...

پاتختی ندارن

خب پاگشا رو بزار هروقت دستتون اومد  بعد عروسی سریع لازم نیست پاگشا کنی

چجوریه رسمش؟؟؟ اول عمه عموها و بزرگا باید پاگشا کنن ؟؟؟ خیلی اوضامون ناجوره ت 2ماه دیگه باید 3تومن قسط بدیم ..... میخوام بدونم چقد فرصت دارم

اول باید خواهر برادر بزرگ تر پاگشا کنه  بعد اونایی که کوچیکه ترن

فک کنم برن ماه عسل بعدش ... اول میشه خواهرشوهر بزرگم بعدشم ما .. پس وقت زیادی نداریم  .....

فک کنم برن ماه عسل بعدش ... اول میشه خواهرشوهر بزرگم بعدشم ما .. پس وقت زیادی نداریم  .....

بزار هروقت خواهرشوهرت دعوت کرد چند وقت بعد شما دعوت کن لازم نیست خیلی پشت سرهم دعوت کنید

آگه اون همه رو دعوت کرد شما هم همه رو دعوت کن آگه تنها دعوت کرد شما هم همونطور باش