2777
2789
عنوان

برم نرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست
شوهرت میگه  هرچی تو بگی  اگه بگی نریم  شوهرت نمیخواد  عروسی برادرش شرکت کنه &nbs ...

بخدا خیلی اوایل صمیمی بودیم الان دیگ از وقتی شوهرم کارای دختر خالمو میبینی میگه ازش دور بمون آره شوهرم میگه اگه بگی نریم نمی‌ریم چون برادرش هم شده عین دختر خالم حرف در میارن خود ب خود قیافه میگیرن اصلا حرص ادمو در میارن انتظاراته بی جا دارن اینم بگم ما الان دیگ فقط تو جمع باهم حرف میزنیم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو و حالشو ببر عزيزم وقتي دلتو بزرگ كني ميبيني ك همه چي چقد راحته اين خوشي هاي موقتي رو از خودت نگي ...

مرسی بابت راهنماییت گلم مرسی

انتظار زیادی داری اونا هیچ وظیفه ای ندارن که حتمی بیان کمک شما .دیگه درگیر عروسی هم که بودن لابد.حتم ...

بنظرم اونا انتظاراتی بی جا دارن خب وقتی اونا نیومده ب شوهرم حتی یه تعارف کمک کنن من چرا باید برم واسه اونا جهیزیه بچینم ؟اخب کمک نکردن منم نکردم دیگ قیافه چیه؟

خب پس  اگر شوهرتم اینقدر رنجیده   یا میتونید  برید  و خیلی رسمی باشید  و بعدشم سالی یه بار ببینید  یا کدورتها رو کنار بذارید و برید صمیمانه شرکت کنید  و  بروی مبارک نیارید که قیافه گرفتن. و  بعدشم  دور بشینید  تا از سطح انتظاراتتون  همگی. کم بشه و یه جورایی  کاری بکار هم نداسته باشید و اینطوری  حرص وجوشم نمیخورید همگی. 

خب پس  اگر شوهرتم اینقدر رنجیده   یا میتونید  برید  و خیلی رسمی باشید  و بع ...

شوهرم خیلی قلبش بزرگه چند بار اینجوری شده ولی منو شوهرم ی روی خودمون نیاوردیم خیلی هم خوب بودیم ولی الان دیگ میبینیم  هر چقدر ب روی خودت نمیاری اینا فک میکنن چ خبره

آخه اونام الان تو گیرو دار عروسین شاید وقت نداشتن بیان کمک درهرصورت اگه کاری انجام میدین از روی لطف باشه نه اینکه منت و توقع بعدش داشته باشین🌹

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

من جراحی کردم برادر شوهرم نیومد ی زنگم نزد از ترس زنش درصورتیکه شوهرم واسه خونوادش خیلی زحمت کشیده منم خیلی احترام ب زنش گذاشتم.منم عروسیش نرفتم هفته پیش😆

اما خونه ساختن چیزی نیس ک کمک بخواد حالا شوهرت میخواد کار کنه واسه خونش ب کس دیگه نمیشه گفت بیاد کار ساختمونی انجام بده بنظرم برو تا سردی نیفته بینتون

منم با وجود ناراحتی زیاد دوست داشتم برم باز اما داستان خانواده شوهرم طولانیه شوهرم خودش نخواست اصلا حرفشو بزنم 

پسرم زندگیم ❤
همه میگن برو ولی منم تو این فکرم احساس میکنم اگر برم میگن با این همه قیافه ای ک گرفتیم بازم اومد

من جات بودم نمیرفتم.

بذار عروسی برو

سعی کن دیگه رسمی باشی باهاشون 

اخه این مهمونیا برای فامیلهای صمیمی هستش.تو ازشون دلخوری حقم داری منم جات بودم اعصابم خرد میشد 

بذار عروسی برو که رسمی تره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.