____barbi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2138 عنوان یلحظه بیاین 40 بازدید | 4 پست بچه ها نامزدی هستیم نشون اوردن عقد نکردیم،میخوام برم مسافرت نامزدم میخواد بهم پول بده بنظرتون قبول کنم یا خرج کنم؟ تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊 1397/05/14 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6875 بنظر من قبول نکن اگرم درحد خرج راه خواست بده واسش سوغات خوب بخر دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
____barbi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2138 بنظر من قبول نکن اگرم درحد خرج راه خواست بده واسش سوغات خوب بخر سوغاتی ک حتما میگیرم واسش،خیلییی اصرار داره ریخته تو کارت میگه برنداری ناراحت میشم منم خیلی معذبم تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6875 سوغاتی ک حتما میگیرم واسش،خیلییی اصرار داره ریخته تو کارت میگه برنداری ناراحت میشم منم خیلی معذبم شاید من خودم بودم ی مقداریشو بر میداشتم ک ناراحت نشهیا کلا بردار اگه خیلی ناراحت میشه ولی همون دیگه سوغاتی خیلی خووب بخر دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
____barbi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 2138 شاید من خودم بودم ی مقداریشو بر میداشتم ک ناراحت نشه یا کلا بردار اگه خیلی ناراحت میشه ولی همون دیگ ... صدتومنشو برمیدارم ک ناراحت نشه تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊