2777
2789
عنوان

برم یانرم؟؟؟

75 بازدید | 6 پست

من همونم ک قهرکردم رفتم خونه بابام قبلادوتاتایپیک زدم 

الان پدرشوهرمزنگم زده چنبارگفته عصرمیام دنبالت 

برم یانرم ؟

تایپیکای قبلیمم میزارم اگ درجریان نیستید

بارانم تمام دنیامییییییبی  

نمیدونم اینجور ک دیدم خودتم خیلی مقصری ببخشیدا یکی از یکی بدترین رفتاراتون بزرگونه نی

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

میاد دنبالت که برت گردونه یا حرفات رو گوش کنه؟؟؟؟؟ کاش جواب بدی بیاین با پدرم صحبت کنین پسرتون کاری کرده که بابام میگه باید اساسی حل بشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میاد دنبالت که برت گردونه یا حرفات رو گوش کنه؟؟؟؟؟ کاش جواب بدی بیاین با پدرم صحبت کنین پسرتون کاری ...

میاد که برم گردونه 

ینی بگم بیاین بابابام حرف بزنید؟

میاد که برم گردونه  ینی بگم بیاین بابابام حرف بزنید؟

بله حالا که همسرت بابات رو قاطی ماجرا کرده و بردتت اونجا بگو بابام خیلی ناراحته و میگه بزرگترش بیاد ببینم این چه وضع زن داریه و... 

بزار همین اول کاری شوهرت دستش بیاد که قرار نیست بی حرمتی کنه اگه خانواده تو اذیت میشن بزار پدر اونم اذیت بشه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
میاد دنبالت که برت گردونه یا حرفات رو گوش کنه؟؟؟؟؟ کاش جواب بدی بیاین با پدرم صحبت کنین پسرتون کاری ...

میاد که برم گردونه 

ینی بگم بیاین بابابام حرف بزنید؟

میاد که برم گردونه  ینی بگم بیاین بابابام حرف بزنید؟

اره دیگه الان اونا در جریانن باید از پدرت معذرت خواهی کنه چرا اونارو در جریان دعواتون میذارین کم غصه دارن از بی فکریه ما جوونا هم باید غصه بخورن .بگو این چند وقت بابامو خیلی ناراحت کردیم تا نیاد عذر خواهی نکنه نمیام

خدایا اخه چاقی هم شد استعداد؟ ؟