2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عالییییی. واقعا قوی و بی صدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من پارسال واسه جهیزیم جاروبرقی بوش از مرز خریدم، یه مدل سادشو، بعد الان دوستم میگه بوش شده ۳ میلیون حالا همش استرس دارم که نکنه جاروبرقیم فیکه

"بس در طلبت کوشش بی فایده کردیم                   چون طفل دوان در پی گنجشک رمیده"

جدیدا یه مشکلی پیش اومده

برگه گارانتی نمیدن یا اگه میدن اعتبار نداره 

جاروبرقی های بوش ماله سه سال پیش هست و توی انبار نگه داشتن الان با قیمت بالا میفروشن

آخرین مدلش که توی ایران هست نزدیک دو تومن شده 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

اره گرون واقعا من از ایران نخریدم البته چون مدل های پایینش ایران بود من  مخزن انتی باکتریال داشته باشه میخواستن که خوب تو ایران نبود ولی میارزه اگه پولت در اون حد نیست پاناسونیکم خوب هست

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 
اینکه میگن کیسش گیر نمیاد راسته؟

نچ. من تازه خریدم‌. بسته ۵ تایی ۲۰ تومن‌. از خود نمایندگی گرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اره گرون واقعا من از ایران نخریدم البته چون مدل های پایینش ایران بود من  مخزن انتی باکتریال داش ...

من میخواستم سامسونگ بخرم فروشنده بهم بوش معرفی کرد منم خریدم

2790
2778
2791
2779
2792