2777
2789
عنوان

بدودید بیاید

132 بازدید | 18 پست

سلام . یه مشکل

خواهرم میگه برای لچت اسم نیکو انتخاب کن. مث اسم امامی زینب و فاطمه... اسمای امروزی می النا آرشیدا آندیا ملینا... نیکو نستن. درسته حرفش😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمو به سلیقه خودت بزار همینکه درست تزبیتش کنی کافیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
وای متنفرم از اسم‌نیکو  خیلیییی زشته یا ملینا یا النا بزار

نه عزیزجون منظورم از نیکو خود اسم نیکو نیس🤣میگه مثلا اسم خوب انتخاب کن. آخه مگه اسامی شیطانی و مخالف دین میخوام بزارم شاید امامی نباشه ولی معنی قشنگم هس. خودش میگه میخوام اسم دخترمو زینب اسم پسرمم محمد رضا بزارم. 

نه عزیزجون منظورم از نیکو خود اسم نیکو نیس🤣میگه مثلا اسم خوب انتخاب کن. آخه مگه اسامی شیطانی و مخال ...

عزیزم ب نظرم خواهرتون یا هر شخص دیگه ای فقط حق انتخاب اسم بچه خودشو داره شما هر اسمی ک از نظر خودتون و همسرتون برازنده فرزنداون هست بذارید خواهرتونم اسمش بچه شو از اسامی ائمه و اهل بیت بذارن...مگه هر کی اسمش ب روز باشه ادم بدیه یا بر عکس؟؟؟

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
نه عزیزجون منظورم از نیکو خود اسم نیکو نیس🤣میگه مثلا اسم خوب انتخاب کن. آخه مگه اسامی شیطانی و مخال ...

زینب نزار من شنیدم کسایی که اسمشون زینب و رقیه هس تو زندگی خیلی زجر کشیدن 

یه اسم خوشکل بزار من اگه بودم گلسا مهرسانا گلتا و اینجوری میزاشتم 

اسم زیبا بزار و خوب تربیتش کن نیکو میشه 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

من خاهرم حانیه گزاشت لقب حضرت فاطمس دخترش سیزده سالشه میگه کاش اسمم پرنیان بود از چهار سالگی هی واسه خودش یه اسم انتخاب میکنه اسمشو دوس نداره میگه عربیه منم صداش میکنم آنااا

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲