2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من هرروز باید پیاده روی برم.روزی حداقل یه بار و اکثرا ۲ بار و تو خونه آهنگ میزارم میرقصم.به پوست و موهام میرسم.لباس مرتب و خوشگل میپوشم.مولتی ویتامین میخورم و مواد غذایی مضر نمیخورم.از لحاظ روحی هم اینا باعث شادیم میشه و فراموشی غمهام و به حرفهای پشت سرم و دیگران اهمیت نمیدم و سعی میکنم حرص نخورم و پیر نشم.اهل مسافرت و پیک نیک آخر هفته و هر روز پارک هستم.

هیچ کس به اندازه ی خود هر شخص نمیتونه بهش کمک کنه 

میدونی چیه دو تا بچه اوردم تو سن کم ازدواج کردم خودم باشگاه میرم و خیلی به پوستمو ظاهرم میرسم ولی دوست دارم کاش کسی تو نگهداری بچها کمکم میکرد حد اقل یک ساعت بچهارو نگه میداشتن من هر جا که میرم با بچهاست همجا پیشمن و بچه هم نگهداری میخواد و بیشتر حواسم به بچهاست دیگه از این لحاظ میگم باید اطرافیان کمک کنن

میدونی چیه دو تا بچه اوردم تو سن کم ازدواج کردم خودم باشگاه میرم و خیلی به پوستمو ظاهرم میرسم ولی دو ...

پرستار بگیر دوست من انقدر به خودت فشار نیار با همسرت صحبت کن و برای نگه داری بچه ها در حضور خودت پرستار بگیر