2777
2789
عنوان

سقط مکرر

93 بازدید | 14 پست

سلام من نمیدونم الان سقط من از نوع مکرر هستش یا نه اگه کسی میدونه بگه ممنون

یه بار ۶ سال پیش تو ۴ ، ۵ هفته سقط شد

یه بارم الان بازم تو ۴، ۵ هفته 

میخوام برم دکتر باید برای ناباروری و سقط برم یا نه یه دکتر خوب معمولی کفایت میکنه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته اینم بگم که ۶ سال پیش ناخواسته بود و بعدشم دیگه اقدام نکرده بودم همین دو سه ماه تازه اقدام کردم که بازم این طوری شد حالا هر کی اسم یه دکتر میگه قاطی کردم حسابی نمیتونم انتخاب کنم

ببین عزیزم‌دکتر خوب برو من خودمم دو لار سقط داشتم هفته های پایین رفتم دکتر قوامی و طرازی بررسی کردن یه فاکتوری تو خونم بالا لود که باید تو لارداری سرم بزنم و قرص بخورم

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
اسم داروهاتو میشه بگی لطفا

سرم ای وی ای جی میزنم با قرص پردنیزون 

ولی اندازه دارو برای هرکی متفاوته

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
پس مشکلت مربوط به سیستم ایمنی بدنته  بیماری های اتو ایمیون

اره عزیزم مال من ایمنی بدنمه اگه تهرانی دکتر رزاقی هم واسه سقط پیشش میرن ولی یه ماه طول میکشه وقت بده

اره عزیزم مال من ایمنی بدنمه اگه تهرانی دکتر رزاقی هم واسه سقط پیشش میرن ولی یه ماه طول میکشه وقت بد ...

یه سوال داشتم ازت بیماری اتوایمیمون دیگه ای داری؟

من آخه کم کاری تیروئیدم از نوع اتوایمیمونه

یه سوال داشتم ازت بیماری اتوایمیمون دیگه ای داری؟ من آخه کم کاری تیروئیدم از نوع اتوایمیمونه

نه عزیزم هیچی

اره عزیزم مال من ایمنی بدنمه اگه تهرانی دکتر رزاقی هم واسه سقط پیشش میرن ولی یه ماه طول میکشه وقت بد ...

سلام عزیزم منم سقط داشتم میشه آزمایش هایی که واسه سقط دادی واسم بفرستی عکسشو خدا حیرت بده