2777
2789
عنوان

نگم برات😍

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 38 پست
ان شاء الله خوشبخت باشی و همیشه شاد و سلامت خانمی

مرسي بانو

همچنين❤️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمیگی میچسبه .پس چرا نچسبیدی؟

پاشو برو بچسب

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بخاطر اعلام همخوابی عضو شدی گلم جله جلاله

من يك ماهه عضوم جله جلاله😎😒✋🏼

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دلم واسه شوهرم تنگ شد  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم اولین شبی که شوهرم خونمون خوابید تا صبح بیدار نشستم نگاهش کردم بوسش کردم ازش عکس گرفتم گریه کردم ...

الهي😍

ممنونم همچنين عزيزم

خب چه خبرا؟ تعریف کن خخخخ حالتونو میخرم مابعد ۹سال به هم رسیدیم  اولین شب همون شب عقدمون بود ...

اوووووه چ حالييي❤️پايدارررررر 🌹

اي جووون...فردا يه اسفند واسه خودت و آقاتون دود كن چشم حسود بتركه خوشيخت شي الههههي❤️

مرسيييييييي❤️❤️❤️

مگه نمیگی میچسبه .پس چرا نچسبیدی؟ پاشو برو بچسب    

خوابيد😂😂

نکنه فامیل مایی اونم بعد 6سال به عشقش رسید امروز جشن عقدش بود🤔🤔🤔

گفتم فروردين😂

گفتم فروردين😂

اهان هوشبخت بشید من جون درجریات دوستیه اینا بودم امروز که دیدم کنارهم خوشحالن وای اشکم دراومد گریه کردم خیلی خوشحال میشم دوتا عاشق به هم میرسن 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

اون دوست عزيزمون با آي دي خرمشهريم ك اومد ضد حال زد و رفت😂😂😂همچين ميگ واسه اعلام همخوابي اومدي انگار ك جنايت كردم😕

دوست عزيز از خدا ميخوام عشق واست انقد ملموس و قشنگ پيش بياد ك حال عاليه امشب منو درك كني❤️😍

@خرمشهريم

اینجا چه کار میکنی ؟!اون چرا خوابیده؟!الان باید از سر و کول هم بالا برید که...😉

😬😬😬😬عمليات با موفقيت انجام شده😬

فقط دلم نمياد پر بزنم ب دماغش😢😂