arshami مدیر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 عنوان غمگینم😔 | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست دوستان خواهش میکنم لطف کنین ب نیت دوست عزیزم ک روز گذشته فوت شد و تنها ۲۶سالش بود صلوات بفرستین ی بچه ۱ساله داشت براش دعا کنین و صلوات میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم 1397/05/14 | 02:41 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 ای خدا... خدا خودش مراقب سامیار کوچولو باشه.. لعنت به ماشین به جاده به تصادف که یه بچه ی یه ساله ر ... هزاران بار لعنت ...خدای مهربون خدای عزیزم تو که دیدی من چجوری بزرگ شدم با چه حسرتایی بزرگ شدم چرا مگه قسمت ندادم دیگه طفلی رو بی مادرنکن😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
پونیو2018 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 3170 چشم محتاجم ب دعا.اون الان فقط ب دعا شما احتیاج داره براش قران بخون هم خودت آروم میشی و هم روح اون خدا بیامرز.برای مشکل منم دعا کن دوست عزیزم اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 چشم محتاجم ب دعا.اون الان فقط ب دعا شما احتیاج داره براش قران بخون هم خودت آروم میشی و هم روح اون خد ... چشم حتما دعامیکنم شما رو دعا میکنم هرکس مشکلی داره رفع شه خصوصا شما ...خدا دوست مهربون منم رحمت کنه میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
پونیو2018 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 3170 چشم حتما دعامیکنم شما رو دعا میکنم هرکس مشکلی داره رفع شه خصوصا شما ...خدا دوست مهربون منم رحمت کنه& ... الهی آمین اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 الهی آمین بیچاره دوستِ عزیزم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم