2777
2789
عنوان

غمگینم😔

229 بازدید | 19 پست

دوستان خواهش میکنم لطف کنین ب نیت دوست عزیزم ک روز گذشته فوت شد و تنها ۲۶سالش بود صلوات بفرستین ی بچه ۱ساله داشت براش دعا کنین و صلوات

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

خدا رحمتش کنه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد آخی عزیزم... روحش شاد... چرا فوت شد؟

تو تصادف ...خیلی مظلوم بود خانواده شوهرشم خیلی اذیتش کردن خون ب دلش کردن 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
خدا رحتمش کنه و غم اخرت باش عزیزم

ممنونم عزیزم غم نبینی

خدا رحتمش کنه و غم اخرت باش عزیزم

خیلی ممنونم دوستان عزیزم ...

خدا رحمتش کنه و عاقبت بچشو ختم ب خیر 😣

ممنونم عزیزم ...منم سرنوشتم اینجور بود مادرمو وقتی ۴۰روزم بود از دست دادم 

آخی... طفلی بچه ش...

بچش پسرِ ناز و خوشگل اسمشم سامیارِ اونم بیمارستانه

ممنونم عزیزم ...منم سرنوشتم اینجور بود مادرمو وقتی ۴۰روزم بود از دست دادم 

درکت‌ میکنم مامان منم وقتی ۴ سالش بود مادرش موقع زایمان میمیره خیلی سختی کشید خیلی .انشاا... بچش عاقبت بخیرشه.از خدا مهربون تر ک کسی نیست💔

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
بچش پسرِ ناز و خوشگل اسمشم سامیارِ اونم بیمارستانه

ای خدا...

خدا خودش مراقب سامیار کوچولو باشه..

لعنت به ماشین به جاده به تصادف که یه بچه ی یه ساله رو بی مادر کرد...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

درکت‌ میکنم مامان منم وقتی ۴ سالش بود مادرش موقع زایمان میمیره خیلی سختی کشید خیلی .انشاا... بچش عاق ...

انشالله براش دعاکنین چون دوستم واقعا مظلوم بود چشمام باز نمیشن از شدت گریه من ازش دورم من تهرانم اون خوزستان