2777
2789
عنوان

تایم تخمک گذاری

111 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من امروز روز ۱۴ پریودمه پریودام اکثرا ۲۸ روزس رفتم دکتر فرستادم سونو داخلی(خودشون سونو نمیکنن)بعد دکتری که سونوگرافی کرد گفت تخمکت ازاد شده چون یه مایعی هم که موقعی که تخمک ازاد میشه ترشح شده دیده میشه.سایزشم ۱۸ و خرده ای بود.تو اونیکی تخمدانمم اصلا جسم زرد دیده نشد و سایز فولیکولا کوچیک بودن مثلا ۷

بعد که جوابو بردم پیش دکترم اون گفت تخمکت ازاد نشده و برام امپول hcg نوشت گفت دو تا امروز بزن یکی دوروز دیگه و یکی هم ۴ روز دیگه.(دکترمو عوض کردم دفه اوله پیش این دکتر رفتم و تالا امپول hcg نزده بودم)

حالا من گیج شدم.نمیدونم کدوم درست میگفتن.نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر دومی چی گف؟

گفتم دیگه کسی که سونو کرد گفت تخمک گذاری کردی ولی دکتر زنانم که جوابو بردم براش گفت نه تخمکگزاری نکردی و برام ۴ تا آمپول hcg نوشت که دوتاشو همین امشب زدم

عزیزم حالا امپولو میزدید دیگ.بعدم روز چهارده دیره برای سونو تخمک گذاری.واینکه زیاد دکتر عوض نکنید به ...

من یکسال پیش یه دکتر رفتم نتیجه نگرفتم میگفت مشکلی نداری بعد سری اخر گفت باید بیای لاپراسکوپی منم گفتم قبل اینکه خودمو بدم زیر تیغ جراحی نظر یه دکتر دیگه رم بدونم.دکتری که اول پیشش رفتم هیچوقت داروی خاصی بهم نداد فقط یه عوس رنگی برام نوشت که انجام دادم.خودم همیشه میگفتم شاید فولیکولام تخمک ازاد نمیکنن

البته قبلا روز ۱۱ یا ۱۲ هم سونو انجام دادم حتی بدون دارو ۳ تا فولیکول سایز ۱۷ داشتم

گفتم دیگه کسی که سونو کرد گفت تخمک گذاری کردی ولی دکتر زنانم که جوابو بردم براش گفت نه تخمکگزاری نکر ...

من اگر بودم امپولو میزدم! که اگه تخمکی هم نباشه با امپول ازاد شه..

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
من یکسال پیش یه دکتر رفتم نتیجه نگرفتم میگفت مشکلی نداری بعد سری اخر گفت باید بیای لاپراسکوپی منم گف ...

لاپراسکوپی برا چی؟مشکلت تو عکس رنگی چی بود.؟خب اینکه لرا عمل نظر چندتا دکترو بپرسی که کار خوبیه.ولی تحت نظر بودنو میگم فقط یکی باشه .امپوله هم چیز خاصی نیست.حالا این ماه که گذشت ولی ماه بعد هم زودتر برو سونو.هم اگه تجویز کردن بزن.البته فولیکول 17 خوبه.ولی اون امپوله برای ازاد سازیشه 

لاپراسکوپی برا چی؟مشکلت تو عکس رنگی چی بود.؟خب اینکه لرا عمل نظر چندتا دکترو بپرسی که کار خوبیه.ولی ...

الان دیگه رکتر قبلیمو نمیخوام برم میخوام تحت نظر این جدیده باشم.لوله سمت راستم پیچ داره و اینکه لوله ها لز مایع پر شدن ولی به کندی خارج شدن.

این دکتر جدیدم که امروز رفتم پیشش گفت احتیاجی نداری به لاپرا.دکتر خیلی با تجربه ایه خود منو ایشون سزارین کردن