2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست
پس هنوز آزمایشم ندادی.اول از خودت آزمایش هورمونی میگیرن عکس رنگی مینویسه و شوهرتم آزمایش اسپرم میده. ...

امروز روز چهارم پریدمه .باز جای شکرش باقیه که از پریدم نگذشته وگرنه یک ماه دیگه باید صبر میکردم.یعنی امکان داره ماه دیگه تخمک کشی انجام بشه؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
تو سونو داخلی معلوم میشه که به عکس رنگی احتیاج داری یا نه عزیزم. صبح فقط ازمایشاتون وسونوت هست

باید ناشتا بریم؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز روز چهارم پریدمه .باز جای شکرش باقیه که از پریدم نگذشته وگرنه یک ماه دیگه باید صبر میکردم.یعنی ...

آره باید سونو بشی.و فولیکولات بررسی بشع اگه خوب باشن بهت دارو میدن برا دور بعد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
امکان داره از سه ماه زودتر کار  انتقال انجام بشه؟؟اگه امکان داره میشه بگی چه مدت طول میکشه؟

اگر لوله هات باز باشه و از همسرت مشکلی نداشته باشه فقط یه دوره پری رو میگذرونی پری بعدی میری برا دارو و پانکچر و اگر هایپر نشی 3روز یا5روز بعدش انتقال داری.

کم کم 2ماه طول میکشه عزیز

باید کاملا از همه لحاظ چکاپ کامل بشین

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

از رویش چیزی میدونید؟؟امکان داره اونا بگن احتیاجی به ای وی اف نیست وانجام ندن؟چون ما خودمون میخوایم ای وی اف کنیم

از رویش چیزی میدونید؟؟امکان داره اونا بگن احتیاجی به ای وی اف نیست وانجام ندن؟چون ما خودمون میخوایم ...

من اونجارو نمیدونم ولی اگر تاحالا خیلی کارا کردین و باردار نشیدین برو بگو 2سال و خورده ای هست اقدام داریم و نشده.تا بفرسنتون ای وی اف.

زیر یکسال اقدام رو هیچ مرکزی ای وی اف نمیکنه عزیزم.

حالا چندوقته اقدامی؟تاحالا چکارا کردین؟

اگر لوله هات باز باشه و از همسرت مشکلی نداشته باشه فقط یه دوره پری رو میگذرونی پری بعدی میری برا دار ...

ممنونم بابت توضیحات مفیدت مرسی

من اونجارو نمیدونم ولی اگر تاحالا خیلی کارا کردین و باردار نشیدین برو بگو 2سال و خورده ای هست اقدام ...

من یه بچه هشت ساله دارم برای بچه دوم بدجور به مشکل خوردم.حدود سه چهار ساله که بدون جلوگیری هستیم و از پیرارسال درمان رو شروع کردیم ولی بصورت مقطعی و پیگیر نشدیم .شوهرم سرعت و تعداد اسپرمش کمه علاوه بر اینکه به شدت میل جنسیش کم شده

من اونجارو نمیدونم ولی اگر تاحالا خیلی کارا کردین و باردار نشیدین برو بگو 2سال و خورده ای هست اقدام ...

یبار ای یو ای کردم منفی شد فک کن با اونهمه امپول وقتی اسپرم رو انتقال داد دکتر گفت از فردا شب یک شب در میون ولی یکبارم هیچ کاری نکردیم چون شوهرم اصلا میلی نداره و این بزرگترین مشکل ماست.یک بار دیگه هم با قرص و امپول تخمک ها رو اماده کردیم و بتام تا 40 رفت دوباره کم شد .دو سال پیشم یه سقط داشتم.قلبش تشکیل نشد البته اون بصورت طبیعی باردار شدم

پس هنوز آزمایشم ندادی.اول از خودت آزمایش هورمونی میگیرن عکس رنگی مینویسه و شوهرتم آزمایش اسپرم میده. ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت

شب شما هم بخير خوب به سلامتي عزيزم  فعلا مرحله ي اول يسري ازمايش هاي هورموني و چكاپ و ايدز و ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت لطف کردی

یبار ای یو ای کردم منفی شد فک کن با اونهمه امپول وقتی اسپرم رو انتقال داد دکتر گفت از فردا شب یک شب ...

اهان.ببین شوهر من مورفولوژیش کم بود الان با دارو خیلی خوب شده ولی سرعتش پایینه که اونم داره دارو میخوره.ببین مشکل مردانه همشون راه حل دارن خداروشکر.

پس بااین حساب حتما میفرستنتون ای وی اف.

ولی خوتون بگین ما حتما میکرو میخوایم.بهتراز ای وی اف هست.تفاوتش در نحوه ی لقاح تو ازمایشگاست.

اهان.ببین شوهر من مورفولوژیش کم بود الان با دارو خیلی خوب شده ولی سرعتش پایینه که اونم داره دارو میخ ...

ااا یعنی خودم میتونم انتخاب کنم؟

اهان.ببین شوهر من مورفولوژیش کم بود الان با دارو خیلی خوب شده ولی سرعتش پایینه که اونم داره دارو میخ ...

مرسی که تجربه هاتونو در اختیارم گذاشتید دوستم...