2777
2789
عنوان

ای وی اف

358 بازدید | 37 پست

صبح برای مراحل اولیه ای وی اف میخوام برم کسی میدونه قراره چی بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

امپولا رو زدی؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
امپولا رو زدی؟

نه عزیز تازه اولین باره میخوایم بریم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به سلامتي فردا انتقال جنين داري؟ يا ميخوان دارو بدن؟ تا الان چه كارايي انجام دادي بگو تا بهت ...

سلام شب بخیر.اون هفته تصمیم گرفتیم بریم ای وی اف بعد تحقیق تصمیم گرفتیم بریم رویش.برامون فردا ساعت 7 صبح وقت گذاشته گفته هم خودم هم شوهرم باید ازمایش بدم و یه سری کارها انجام بشه اما چه ازمایشی و چه کارهایی نمیدونم.گفته سه ماه طول میکشه دورش

نه عزیز تازه اولین باره میخوایم بریم

پس دارو باید بهتون بدن از اول دور پریودی شروع کنین اواسطش تخمک کشی و انتقاله. یا اینکه با 3 ماه فاصله انتقال  میدین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس فعلا بايد دارو استفاده كني تا اماده بشي براي تخمك كشي  بعد هم انتقال جنين  كدوم مركز ...

یعنی همین فردا امپول ها رو میده؟فکر نکنم مگه نباید تو سیکل پرید بده؟

پس دارو باید بهتون بدن از اول دور پریودی شروع کنین اواسطش تخمک کشی و انتقاله. یا اینکه با 3 ماه فاصل ...

امکان داره از سه ماه زودتر کار  انتقال انجام بشه؟؟اگه امکان داره میشه بگی چه مدت طول میکشه؟

پس دارو باید بهتون بدن از اول دور پریودی شروع کنین اواسطش تخمک کشی و انتقاله. یا اینکه با 3 ماه فاصل ...

عکس رنگی و این چیزا رو هم میگیرن یا نه؟صبح چه کارهایی قراره بکنن؟فقط بهم گفت از شوهرت نمونه اسپرم میگیریم و هم خودت هم شوهرت دکتر باید بریم و تا ساعت 2 بعد از ظهر طول میکشه

شب شما هم بخير

خوب به سلامتي عزيزم 

فعلا مرحله ي اول يسري ازمايش هاي هورموني و چكاپ و ايدز و هپاتيت براتون مينويسن بعد همسرتون هم آز اسپرم بايد بده و سونو ميشيد اگر لازم باشه عكس رنگي بايد انجام بديد و كلا هم شما و هم شوهرتون مشاوره و بررسي ميشيد و انشالله مشكلي نباشه دارو ميدن براي تحريك تخمك و زمانيكه بهتون ميگن ميريد براي تخمك كشي كه با يه بيهوشي كوتاه تخمك هارو خارج ميكنند و همسرتون هم نمونه اسپرم ميدن 

تو محيط ازمايشگاه بارورشون ميكنند بعد هم فريز ميكنند جنين هارو

بعد دوباره دارو ميدن و سر زمان تعيين شده به شما انتقالش ميدن

عزیزم بسلامتی انشاالله موفق باشین.

فردا اول تورو سونو داخلی میکنن که وضعیتتو ببینن.از همسرتم از میگیرن بعد باید ازمایشات کانل هورمونی و خون و ایدز و هپاتیت بدین.بعداز همه ی اینا بهت دارو میدن تا تخمکات اماده میشه اگرم شوهرت لازم داشته باشه به اونم همون فردا دارو میدن تا تو کاراتو بکنی همون 3ماه میشه دوره دارویی شوهرتم تموم میشه راستی باید تیروییدتم کنترل کنن.

بعد که جواب همه اینارو گرفتی قبل از پری میری باز سونوت میکنن و از شوهرت از میگیرن اگه همه چی خوب بود بهت دارو میدن از اول پری استفاده کنی و از روز 7پری هروز سونو و دارو سونو ودارو تا به روز پانکچر برسی و بعدم انتقال وبعدشم ایشاالله ازمایش بتا مثبت

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
امکان داره از سه ماه زودتر کار  انتقال انجام بشه؟؟اگه امکان داره میشه بگی چه مدت طول میکشه؟

پس هنوز آزمایشم ندادی.اول از خودت آزمایش هورمونی میگیرن عکس رنگی مینویسه و شوهرتم آزمایش اسپرم میده.هنوز خیلی راهه. چون عکس رنگی باید 2 روز بعد از پاکی باشه اگه لوله ها باز باشه بعد آمپولا رو میدن بهتون

[QUOTE=65842343]شب شما هم بخير خوب به سلامتي عزيزم  فعلا مرحله ي اول يسري ازمايش هاي هورموني و چكاپ و ايدز و ...[/QUOTچقدر طول میکشه انتقال بدن

عکس رنگی و این چیزا رو هم میگیرن یا نه؟صبح چه کارهایی قراره بکنن؟فقط بهم گفت از شوهرت نمونه اسپرم می ...

تو سونو داخلی معلوم میشه که به عکس رنگی احتیاج داری یا نه عزیزم.

صبح فقط ازمایشاتون وسونوت هست

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....