2777
2789
عنوان

ایزی اسلیم

832 بازدید | 15 پست

خانما من میخام این قرص روبخرم قیمتش۲۲۵ تومنه کسی تاحالا خورده؟ازخانم یزداندوست کسی خرید کردع؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از خانم یزدان دوست خریدم 225 تومن نمیدونم یه جور عجیبی خوبه خیلی با بدن من سازگاره حالمم باهاش خوبه فقط تنها مشکلم اینه که از ساعت 5 عصر به بعد اشتهام برمیگرده 11 روزه میخورم همش تونستم 3 کیلو کم کنم

منم از خانم یزدان دوست خریدم 225 تومن نمیدونم یه جور عجیبی خوبه خیلی با بدن من سازگاره حالمم باهاش خ ...

منم اول ازخانم یزدان دوست میخاستم بخرم اما۲۵تومن گرون ترسایت ماشاپ بود و هزینه هم قبل ارسال میگرفت

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سلام عزیزم از ماشاپ بگیر ۱۹۵ اصله اصل هم بود لیبل و همه چی داشت من امروز شروع کردم توکل بخدا 

من همی امروز میخام بخورم ازماشاپ‌خریدم

نفیسه جون بهم خبر بده چیشد منم بهت خبر میدم 

باشه عزیزم

سلام. من خوردم و نتیجه گرفتم. من خیلی هله هوله میخوردم ولی بعد مصرف این کپسول ها اصلا میل به هیچی ندارم حتی جلوم باشه. فقط سعی کن اصلشو پیدا کنی بخری پون تقلبیش زیاد شده. من 250 خریدم از کس دیگه

سلام دوستان از این خانم دکتر یزدان دوست  قرص نخرین
قرص هاش تقلبیه- من امروز یه قرص تقلبی ایزی اسلیم ازش خریدم - بارکدش و چک کردم - چندتا جمله فارسی (30 عدد کپسول ایزی اسلیم) میومد. با جعبه قرص همکارم که از ترکیه براش فرستادن چک کردم- کاملا فرق می کرد- بهش که گفتم منو بلاک کرد و دیگه جواب نداد- معلوم نیست این آدما کی هستن و پشت اون خط تلگرامی که اگر بهش زنگ بزنی خاموشه و قطعه چه شخصی وجود داره- چه برسه به اینکه دکتر باشه- منم می تونم الان این ادعا رو بکنم- تو رو خدا مثل من گول نخورین- من هر جا که بتونم این اطلاع رسانی رو می کنم - خریدهای مجازی خیلی خطرناکه و مطمئنا یه کلاه برداری پشتش هست که طرف خودشو قایم می کنه و فقط با چند تا تکست باهات در ارتباطه و بعدشم به راحتی بلاکت می کنه-