منم از خانم یزدان دوست خریدم 225 تومن نمیدونم یه جور عجیبی خوبه خیلی با بدن من سازگاره حالمم باهاش خوبه فقط تنها مشکلم اینه که از ساعت 5 عصر به بعد اشتهام برمیگرده 11 روزه میخورم همش تونستم 3 کیلو کم کنم
سلام. من خوردم و نتیجه گرفتم. من خیلی هله هوله میخوردم ولی بعد مصرف این کپسول ها اصلا میل به هیچی ندارم حتی جلوم باشه. فقط سعی کن اصلشو پیدا کنی بخری پون تقلبیش زیاد شده. من 250 خریدم از کس دیگه
سلام دوستان از این خانم دکتر یزدان دوست قرص نخرین قرص هاش تقلبیه- من امروز یه قرص تقلبی ایزی اسلیم ازش خریدم - بارکدش و چک کردم - چندتا جمله فارسی (30 عدد کپسول ایزی اسلیم) میومد. با جعبه قرص همکارم که از ترکیه براش فرستادن چک کردم- کاملا فرق می کرد- بهش که گفتم منو بلاک کرد و دیگه جواب نداد- معلوم نیست این آدما کی هستن و پشت اون خط تلگرامی که اگر بهش زنگ بزنی خاموشه و قطعه چه شخصی وجود داره- چه برسه به اینکه دکتر باشه- منم می تونم الان این ادعا رو بکنم- تو رو خدا مثل من گول نخورین- من هر جا که بتونم این اطلاع رسانی رو می کنم - خریدهای مجازی خیلی خطرناکه و مطمئنا یه کلاه برداری پشتش هست که طرف خودشو قایم می کنه و فقط با چند تا تکست باهات در ارتباطه و بعدشم به راحتی بلاکت می کنه-