2777
2789
عنوان

زایمان

209 بازدید | 22 پست

بچها امروز درد پری داشتم هفته40بارداریم زیرشکمم لگنم فشارمیاد مقعدمم فشارمیاد شدید  تیرم میکشه ترشحاتمم زیادشده یکمم ترشح قهوه ای داشتم کمردردم داشتم خودشو هم خیلی پایین فشارمیده علائم زایمانه بنطرتون برم بیمارستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟تکوناشم یکم زیادشده اونم زیرنافمه همش 

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی خودشو پایین فشارمیده واژنم تیرمیکشه.خیلی نگرانم چیکار کنم؟

ان شاالله بسلامتی بغلش کنی.موقع زایمانت دعام کن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
میخوای برو عزیزم اینجور که میگید احتمالا زایمانتون نزدیکه انشالله به سلامتی باشه❤❤❤❤

واقعا میترسم برم معاینه کنه دهانه رحمم بسته باشه ناامیدشم.ولی برایه اینکه خیالم راحت شه برم بیمارستان؟یادارمبزرگش میکنم

بسلامتی انشااله بنظرم یکم از دردتو تو خونه بکش و پیاده روی کن الان تا لگنت باز شه گلاب و زعفرونم یه شیشه غلیظ بخور یه دوش آب گرمم بگیر و شکمتو روب پایین ماساژ بده بعد بدو بیمارستان زود زایمان میکنی من اینجوری ماما بهم گفت ک زود زایمان کردم البته من به جای لک قهوه ای دو قطره خون اومد تو چهل هفته

منم امروز کلاس بودم

گفت ساعت بگیرید اگر فاصله دردها منظمه و شکم و کمر هم درگیر میکنه

یعنی زمان زایمان هست و انقباض کاذب نیست

اگر شکم اول هستی و فاصله دردها به ده دقیقه برسه یعنی داری نزدیک میشی به زمان زایمان

میگفت اگر فاصله دردها به 3 دقیقه برسه، تا چهار ساعت بعد احتمال بدنیا اومدن کوچولو هست

دوش بگیر، وسایلت رو آماده بزار

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
بسلامتی انشااله بنظرم یکم از دردتو تو خونه بکش و پیاده روی کن الان تا لگنت باز شه گلاب و زعفرونم یه ...

عزیزم میگم برم ببینم دهانه رحمم بازه یانه انقباضم منظم نیس اصلا

فداتشم حتما

مرسی لطف بزرگی میکنی از خدا بخواه معجزه برام بشه.اسمم مهسا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️