2777
2789
عنوان

چکاب بارداری

142 بازدید | 13 پست

سلام خانوما کسی هست جوابمو بده؟ من یک سالو نیمه عروسی کردم 1 ماه عروس بودم حامله شدم سقط کردم و فروردین امسالم باز باردار شدم که خودش هفته 5 سقط شد... رفتم یه دکتر ازمایشات تخصصی سقط رو دادم مشکلی نداشتم الان دکترم چکاب کامل نوشته بنظرتون این ازمایشاتم بدم؟ هزینه ام خییییلی رفته بالا دوتا پاپ اسمیر و این ازمایشات تخصصی و ویزیتام نزدیک 1 تومن شده تو این یماه 200 تومنم هزینه این چکابه بنظرتون ضروریه ازمایش بدم؟

خدایا شکرت. خودت مواظب گلدخترهام باش 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس يه بار حساب ميشه معمولا دكترا واسه يه بار سقط اينهمه آزمايش نميدن فرصت ميدن دوباره باردار بشى علت سقطط نگفتن چى بوده؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
پس بنظرتون ضروریه که انجام بدم چکاب رو

بله عزیز دلم .درسته ک متاسفانه هزینه ها بالاست ولی چیزی ازسلامتی ارزشمند تر نیست .انشالله همش خوبه ولی شما انجام بده حتما

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
خب پس يه بار حساب ميشه معمولا دكترا واسه يه بار سقط اينهمه آزمايش نميدن فرصت ميدن دوباره باردار ...

برام ازمایشایی رو نوشت که همه دکترا بعد 3 تا سقط میدن.. خودم خواستم که بدونم مشکل جدی نداشته باشم که بازم سقط بشه که مجبور بشم اونموقع این ازمایشارو بدم... اما الان چکاب کلی قبل بارداری که برای همه انجام میدن رو برام نوشته که مربوط به ویتامین ها و تیروئید و ایناس... دکترمم میگه حتما باید ارمایشگاهی که میگم و بری ازمایشگاه های بیمارستان ها و قبول ندارن نمیدونم چرا

به نطرم منم ازمایشاتو بده . برو جاهای دولتی انجام بده . کدوم شهر هستی ؟ 

دکترم ازمایشگاه معرفی کرده و تاکید میکنه فقط کار اونجارو قبول داره... تهرانم من. میگه بیمارستانا دقیق نیستن 

برام ازمایشایی رو نوشت که همه دکترا بعد 3 تا سقط میدن.. خودم خواستم که بدونم مشکل جدی نداشته باشم که ...

حتما واست آزمايشات ايمنى و انعقادى نوشته كه خيلى مهمه بيشتر سقطا واسه همين اتفاق ميفته يعنى با دفترچه هم هزينه اش خيلى زياد ميشه ؟حالا كه ميخواى پيگير سقط باشى بهتره يه جاى خوب انجام بدى چون خطاى آزمايشگاهى خيلى زياد شده من بندر آزمايش دادم زد تيروئيد دارى رشت انجام دادم هيچيم نبود سالم بودم پس يه جاى مطمعن انجام بده 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
حتما واست آزمايشات ايمنى و انعقادى نوشته كه خيلى مهمه بيشتر سقطا واسه همين اتفاق ميفته يعنى با دفترچ ...

اره دیگه درست میگین منکه اینهمه خرج کردم اینم روش... ممنون ازتون. برام دعا کنید خدا یه نی نی بهم بده

اره دیگه درست میگین منکه اینهمه خرج کردم اینم روش... ممنون ازتون. برام دعا کنید خدا یه نی نی بهم بده

خواهش ميكنم گلم ايشالله يه نى نى سالم مياد بقلت 😍