2821
2789
عنوان

اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چطوری اسپرم رو ازشون میگیرن ؟ وایییی نکنه دردشون میگیره😀منم شوهرم میخواد بره آزمایش

نه جانم معذرت میخام ولی با خودارضایی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
قرص ويتامين c و قرص ويتامينE و قرص زينك هر روز بخورن گياه خرنوب و خرما و گردو هم هر روز استفاده شود ...

مرسی جانم ویتامین ای و قرص زینگ رو میخوره بقیه اش رو میخرم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چیکار کنم راهی بلدین اسپرم بالا بره 

دوست من شوهرش همین مشکلوداشت .دوماه بهش خرنوب وجنسینگ آسیاب کردتویه لیوان شیرمیریخت بهش میداد.الان بارداره ودوسه هفته دیگه پسرش بدنیامیاد.

گردو وبادام وپیازهم خوبه .معجون چهارمغزعسل موزاینالرای تقویت اسپرم خوبه .پرهیزازلباس  تنگ وآب داغ واسترس وسیگاروقلیان ونوشابه وفست فود

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دوست من شوهرش همین مشکلوداشت .دوماه بهش خرنوب وجنسینگ آسیاب کردتویه لیوان شیرمیریخت بهش میداد.الان ب ...

مرسی گلم فدات شم

قهوه بيشتر مصرف كنن عرق بهار نارنج و كاسنى هر روز  احتمالا دكتر قرص شيميايي ميده كه ...

فدات مرسی

این معجون رو درست کن عزیزم:

۴۰ عدد خرما رو پوست بگیر و بپز بهش شیره انگور و دارچین و زنجبیل و هل و پودر کنجد و یک لیوان عرق بهار نارنج + نبات 

همرو باهم قاطی کن رو شعله تا مثله حلوا بشه

هر شب ۲ قاشق میل کنن

همه اینها نتیجش رو دیدم

وای توبه خودارضایی که گناهه شوهر من اگه بفهمه عمرا" بره . نه بابا حتما" راه دیگه ای هست داری شوخی می ...

نه عزیزم راهش همینه آزمایش اسپرم بدون دخول بایدباشه همسرمنم به خاطرهمین روش نمیره آزمایش بده میگه نمیتونم سختمه .شماهم میتونیدکمکش کنیدباهرروشی فقط دخول نبایدباشه به هیچ عنوان

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه عزیزم راهش همینه آزمایش اسپرم بدون دخول بایدباشه همسرمنم به خاطرهمین روش نمیره آزمایش بده میگه نم ...

نمیدونم بخدا حالا سعیمو میکنم مرسی که گفتی عزیزم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

لطفا میتونین در مورد نتیجه ازمایش نظر بدین:

ph:7.2

sperm count:88.02mill/ml

motile sperms(%):53.94

progressive sperms(%) A+B:52.37

Round cell:0.1

wbc density:0.22

normal morphology(%):60

vcl:20.79

vsl:10.61