2777
2789
عنوان

احترام

75 بازدید | 9 پست

دوستای خوبم کمک کنید.

من بادوست پسرم دعوام شد و از دهنم یه فحش در رفت متاسفانه خییییلی عصبی بودم.سر تین قضیه میگه بین ما دیگه حرمت باقی نمونده و ازدواجم نمیتونیم بکنیم بخاطرش

خیلی دوسش دارم نمیخوام رهاش کنم بعد اینهمه وقت که باهم بودیم و اینکه مقصر من بودم و خیلی دارم عذاب میکشم

اینم بگم که اولین دعوامون نبود.این یکی دوماهه خیلی دعوا کردیم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
واسطه
0
0%
رهاش کنم خودش اروم بشه
3
100%

تو این گرونی دوس پسر کیلو چنده؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرد زندگی نیست به نظرم چون دوران دوستی و نامزدی از دورانی هستش که مردها منت زنها رو می کشن وکارهای بدشون رو نادیده می گیرن ...این ازالان اینطوره فردا پس فردا توی زندگی مشترک بااولین بی احترامی طلاقت میده 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

فحشت چقدر بد بوده؟

بعضی مردا از زنای بددهن خیلی بدشون میاد مخصوصا مردایی که اهل فحش نیستن

ولی اگه دوستت داشت سریع بهانه نمیگرفت

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بیخیال بابا .... دنبال بهانس... وگرنه من و شوهرم کلی تو دعوا فحش بهم میدیم وقتی عصبی هستیم ... اما بعدش پشیمون میشیم و از هم عذرخواهی میکنیم و همه چیز مثل قبل میشه ... تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن... دوست پسرتم بهونه آورده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

فحشت چقدر بد بوده؟ بعضی مردا از زنای بددهن خیلی بدشون میاد مخصوصا مردایی که اهل فحش نیستن ولی اگه ...

من اصلا فحش نمیدم .این یه بار یهویی شد.اونم اصلا اهل فحش و بلند صحبت کردن نیست.اصلا دعوا بلد نیست فقط سکوت میکنه موقع دعوا

من اصلا فحش نمیدم .این یه بار یهویی شد.اونم اصلا اهل فحش و بلند صحبت کردن نیست.اصلا دعوا بلد نیست فق ...

یه چیزایی تو دلش جمع شده اینو که گفتی رو هوا زده که کلا بکشه کنار. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز