2777
2789
عنوان

بچهاا من نی نی میخوام...

136 بازدید | 14 پست

سلااام... بین دوراهی موندم نمیدونم باردار بشم یانه  منو اقامون خیییییلی دلمون بچه میخواد!!! 

اما چون گاهی باهم بحثمون میشه سر چیزای الکی باخودم میگم نکنه زوده واسه بچه دار شدن!!! یک سالوخورده ایه عروسی کردیم. سه سال هم عقد بودیم و تو دوران عقد هم رابطه جنسی داریم. از یه طرف هم میترسم احتمال بارداریم کم بشه اگه هنوزم جلوگیری کنیم... واقعا نمیدونم چیکارکنم. شوهرمو دوس دارم و از این مطمئنم که تا همیشه باهم زندگی میکنیم. فقط همین بحثامون اذیتم میمنه و تو دوراهی قرارم میده. بنظرتون چیکاکنمم؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعي كن بحثاي الكي تو زندگيت تاثير نذاره وقتي عصبانيه تو خونسرد باش تندي نكن اينجوري اصن دعوا نكن آره چون الان چهار سال جلوگيري ميكني پس ديگه وقتشه برو اول ي چكاب قبل بارداري بده و فوليك اسيد و شروع كن و ب اميد خدا اقدام كن 

سعي كن بحثاي الكي تو زندگيت تاثير نذاره وقتي عصبانيه تو خونسرد باش تندي نكن اينجوري اصن دعوا نكن آره ...

انشالله... اره منم میترسم چون زمان جلوگیریمون خیلی زیادشده

انشالله... اره منم میترسم چون زمان جلوگیریمون خیلی زیادشده

منم دعوا زياد داشتم با شوهرم ولي الان ي ساله ك خيلي كم شده دعواهامون سر مسائل بيخودي بحث نميكني الانم ك باردارم ك ديگه اصلا دعوا نميكنيم خيالت راحت باشه همه زندگي ها توش دعوا هس