2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

257 بازدید | 17 پست

وای خیلی حرصم میگیره چیزایی که تو کمدش مونده یا بدردش نمی‌خوررو ور میداره میده به من شوهرمم میگه بش پولشو بت میدم اگه نگیری منم پول فلان چیزو که برات گرفتمو نمیگیرم😥بعد مثلا شوهر من یه چیز گرون براش گرفته با اون صاف میکنه. از نظر وضع مالی از ما بهترن ولی فوق خسیسن یا برای تولدم چیزای قدیمیشو که داشته میده که من اصلا نمیتونم استفاده کنم. شوهرمم میره براش جبران میکنه گرون گرون نمیتونمم بش حرف بزنم جبهه میگیره برام.

خودت باهاش برو بخر حساسش نکن بهش یچیز ارزونتر نشون بده بگو وای این لباسه چقد بهش میاد انقد خودش خوبو همه چی تمومه با هر چیز ساده ای خوشگل و جذاب میشه مث داداششه😁

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادوشم استفاده کن جلوش هی از سلیقش تعریف کن بگو من فکر نمیکردم بهترینارو به من بدی و از خودت بگذری دفه بعد همونم نمیده بهت😂😂😂😂

وای منم خواهر شوهرم 400 واسه تولدش گرفت کاپشنی که دوسال تو کمدش بود نپوشیده بود کادو تولد داد به من وضعشم خیلی خوبه کارمنده 

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
خودت باهاش برو بخر حساسش نکن بهش یچیز ارزونتر نشون بده بگو وای این لباسه چقد بهش میاد انقد خودش خوبو ...

اینکارو کنم میره برای داداش منم اینکارو میکنه ولی داداشم بیچاره با اینکه مجرده همیشه برامون چیزای خوب خریده  

هركادويي واسه خواهرش ميخره يكي ام واسه خودت بردار بگو عزيزم منم خيلي وقت بود از ايناااا دلم ميخواست😍اينطوري هم دلت خنك شده هم دفعه بعد كادوي ارزونتر ميگيره كه بتونه٢تا بگيره😎😎

اینکارو کنم میره برای داداش منم اینکارو میکنه ولی داداشم بیچاره با اینکه مجرده همیشه برامون چیزای خو ...

الهی بیخیال پس خودت جلوتر چاله پولاشو بکن نتونه زیادی خرج کنه😁

وای منم خواهر شوهرم 400 واسه تولدش گرفت کاپشنی که دوسال تو کمدش بود نپوشیده بود کادو تولد داد به من ...

شوهرم خیلی رو خواهرش حساسه نمیشه حرف زد بدبختی فوری میخواد جبهه بگیره سر خانوادم