2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه درست میکنم.فقط یکم چربش کن.تایمشم خودکار فک کنم رو ۴۵ دقیقه باشه که مناسبه

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖

عزیزم لطف میکنی از دستور تهیه روی جعبه ش عکس بگیری ..من یکی خریدم فک کنم طعم موز بود پسرم جعبه شو پاره کرد منم حواسم نبود انداختم حالا موندم چطوری درستش کنم

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
عزیزم لطف میکنی از دستور تهیه روی جعبه ش عکس بگیری ..من یکی خریدم فک کنم طعم موز بود پسرم جعبه شو پا ...

سه تا تخم مرغ 

۱ لیوان شیر

نصف لیوان روغن 

مخلوط کن پودر رو بریز توش بزار تو فر

عزیزم لطف میکنی از دستور تهیه روی جعبه ش عکس بگیری ..من یکی خریدم فک کنم طعم موز بود پسرم جعبه شو پا ...

مارک پودر کیک مهمه . 

چون رشد زده یه لیوان آب .

ولی بقیه اکثرا شیر زدن .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

کیک نارگیلی

تخم مرغ4عدد

شکر 1پ

ارد1/5پ

پودر نارگیل1/5پ

شیرنصف پ

روغن مایع نصف پ

وانیل 1ق چ

ب پ 2ق چ

ارد نشاسته ذرت 1ق غ

ابتدا تخم مرغها و وانیل و شکر و 4 دقیقه بزنین تا کاملا پوک و روشن بشه بعد روغن و شیر و بریزید در حد مخلوط شدن هم بزنین و بعد پودر نارگیل و در اخر مخلوط ارد و ب پ و ارد ذرت و الک کنین و اروم هم بزنین و تو قالب بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 45 تا50 دقیقه بزارید تا بپزه

عالی میشه خودتون بپزید این کارخونه ای ها سرطان زا هستند عزیزم 

http://ravazadeh.com/اصول-اصلاح-تغذیه/

همیشه ۱۸ساله هستم