2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قیمت اینهمه جنسو از خود مغازه دارم بپرسی باید بره ببینه بیاد بهت بگه آخه این دختر مخدرا از کجا ...

گفتم شایدبدونن اوناک اونجازندگی میکنن😂😂😂تهران ک قیمتاسرب فلک کشیده

بانه نریا خدا بگم چیکارشون نکنه خیلی آدمای بیخودی شدن همونجا شهر خودت بخر ولی بانه نرو

تهران قیمتانجومیه اصلانمیشه سراغش رفت ک یخچال ۱۲تومنی شده ۲۹تومن 😑😑😑😑

گفتم شایدبدونن اوناک اونجازندگی میکنن😂😂😂تهران ک قیمتاسرب فلک کشیده

من اهوازم. آشنامون لوازم خانگی داره . همه وسایلمو ازش پارسال خریدم.خداخیرش یده قیمت کف بهم داد . یخچالم مثلا حداقل ۵۰۰ ارزونتر از همه جا

خیلی بنفعم شد

حرفی ندارم...
تهران قیمتانجومیه اصلانمیشه سراغش رفت ک یخچال ۱۲تومنی شده ۲۹تومن 😑😑😑😑

خب یکم صبر کنید ولی بانه نرید

ی هفته پیش بانه بودم.جنسای آشغالشونو با دوز و کلک غالب میکنن ب اسم جنس خوب.

سقز برید.انصافشون بهتره

من اهوازم. آشنامون لوازم خانگی داره . همه وسایلمو ازش پارسال خریدم.خداخیرش یده قیمت کف بهم داد . یخچ ...

کاش قیمتامثل پارسال بود انقدرگرون شده نمیسه نزدیک شد اصلابهشون😣😣😣امروزی یخچال پرسیدم هنگ کردم اصلا

کاش قیمتامثل پارسال بود انقدرگرون شده نمیسه نزدیک شد اصلابهشون😣😣😣امروزی یخچال پرسیدم هنگ کردم اصل ...

اره . ولی بهرحال اشنا داشتن حتی الان بهتر از هیچیه.

فامیلمون خودش از بند  میاره . تو بازار اهواز نمایندگی داره. یخچال ک از همه مغازه ها پرسیدم ۷ و نیم داد ب من ۶ و ۷۰۰

سامسونگ دوقلو رو

لباسشویی رو داد ۱۷۰۰ قیمتش ۲و۲۰۰بود بیرون

همه چیزو ارزون داد بهم.

چندروز پیشام واسه خاهرم خرید کردیم ازش.خاهرم چندجا رفت دید نمیشه خرید کرد. اومد گفت بریم از فلانی برداریم

حرفی ندارم...