2777
2789
عنوان

مادرشوهر

296 بازدید | 22 پست

سلام من دوسال ازدواج کردم خیلی همسرم خوبه تنها مشکل زندگیم مادرشوهرم هزارتا تعارف میکنه اما با سیاست جلو میره وقتی بارداربودم میگفت: عادت ماهانه شدی نشدی تاریخاشو داشت الان که باردارم میگه سیسمونی چی میگیره بابات .... درصورتیکه خودش هیچکار برای پسرش نکرده خیلی عصابم بهم ریخته همش دخالت میکنه میخواد مثل مادرشوهرای قدیم رفتار کنه منم بگم چشم میگیر چیکارکنم

بگو نمیدونم چی میگیره هر چی گرفت دستش درد نکنه 😘 و اینکه بگو من گاهی اوقات خودمم تاریخا یادم میره 😅

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا رومیگم جوابشو میدم ولی دیگه از رفتاراش خسته شدم 😔😔 کم اوردم

وای چقد بدم میاد از خاله زنکا.ولش کن

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

مادرشوهر منم همینجوری بود

وقتی تنها بودم پیشش هییی سوال پیچم میکرد من خلم تا تهشو تعریف میکردم بعدا دیدم نه.ازحرفام برعلیه خودم استفاده میکنه یا از زبون دختر عمه جاریش😆مثلامیگم. حرفم ب خودم میرسید

صمیمیتمو باهاش کم کردم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بگو تو هدیه تو آماده کن که دهن همه رو ببندی😠،بگو مامانم سیسمونی کامل خریده،به موقعش میارن می بینیشون.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز