2777
2789
عنوان

خواستگار

235 بازدید | 12 پست

سلام دو ماهی هست برام ی خواستگار اومده شرایطشم خوبه، اما حس میکنم دچار تردید شده،دیشب بله برونمون بود وقتی تموم شد و رفتن و پی ام داد حس کردم خیلی ذوق نداره،براش عادی بود انگار.. دوسم داره خیلی بهم گفته دوستت دارم اما ذوق و شوق نشون نمیده، میخنده بهم حس داره تعریف میکنه اما ی وقتایی حس میکنم دو ب شکه،خودش میگه بخاطر گرونی و چند تا مشغله ست که بهم گفته اما نمیدونم باید حساس باشم یا نه، میترسم بعدا ی دفعه بهم سرد شه،چیکار کنم بنظرتون؟ معلمه و روانشناس و مشاور، منم خانه دار

به نظرم این شرایط اقتصادی دلایل قانع کننده ای برای یه روانشناس  یا معلم و مشاور برای اینکه به همسر اینده اش بگ نیس اصلا ربطی نداره ادمی که اول ازدواج میکنه تمام شوقش ازدواج و همسر اینده شه حالا نظر من اینه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید بخاطر استرس نمیتونه احساساتشو بروز بده زندگی با ی روانشناس فکر کنم خیلی خوب باش مشکلاتی ک ...

خیلی خوبه خیلی هوامو داره اما متوجه میشم که فکرش مشغوله،میخواد ک من ندونم اما من میفهمم

خب چیکار کنم؟ چطور متوجه بشم؟

اصلا نه با پیامک نه با تلفن نمیشه حرف زد بهترین روش حرف زدن رو در روئه تو هنوز باهاش ازدواج نکردی میتونی باهاش رو در رو یه قرار بذاری بشینی شرایطتتو بگی ترسهایی که ممکنه تو زندگی مشترک از همسرت به وجود بیاد و بگی تا اونم درک کنه و صددرصد درک میکنه چون روانشناسه و من دختر داییم با روانشناس ازدواج کرده هنوز یه دعواهم نداشتن به نظرم خیلی فهمیده است همسرش و همه چیزو تو زندگی دخالت نمیده مخصوصا مشکلات مالی و اقتصادی رو

اصلا نه با پیامک نه با تلفن نمیشه حرف زد بهترین روش حرف زدن رو در روئه تو هنوز باهاش ازدواج نکردی می ...

باهاش صحبت کردم چند بارم مطرح کردم اما همیشه میگه هیچی نیست، دیشب میگم حست چیه بعد بله برون میگه حس مبهم،، هم دوست دارم هم گیجم، میگم چرا میگه فشار رومه، خونم و بدم رهن پول میاددستم و... یکم از دغدغه هاش گفت، اما میترسم مشکلش این باشه نمیدونه داره چیکار میکنه 

باهاش صحبت کردم چند بارم مطرح کردم اما همیشه میگه هیچی نیست، دیشب میگم حست چیه بعد بله برون میگه حس ...

خب اگ اینجوریه که دلداریش بده بهش بگو خیلی از ایم مشکلات تو زندگی خیلیا هست اما نباید از الان خودشو ببازه اونم درس روانشناسی خونده بازم با یه بزرگتر مشورت کن 

خب اگ اینجوریه که دلداریش بده بهش بگو خیلی از ایم مشکلات تو زندگی خیلیا هست اما نباید از الان خودشو ...

همه کارها رو پیش میبره اما رفتارش عادیه .. ولی اینم بگم بهم ابراز محبت هم میکنه اما ی جاهایی وقتی بی تفاوته حس میکنم براش عادی ام 

همه کارها رو پیش میبره اما رفتارش عادیه .. ولی اینم بگم بهم ابراز محبت هم میکنه اما ی جاهایی وقتی بی ...

خب اینکه اره منم همسرم وقتی خیلیبهم توجه میکنه یهو توجه نمیکنه حس میکنم دوسم شاید نداره براش اهمیتی ندارم ولی مطمئن باش همسرت به کسی جز تو فکر نمیکنه اینو شک نکن چون اگ هر کس دیگه ای رو هم بخان هیچ وقت حتی یه ذره محبتم نثار زن خودشون نمیکنن

باهاش صحبت کردم چند بارم مطرح کردم اما همیشه میگه هیچی نیست، دیشب میگم حست چیه بعد بله برون میگه حس ...

به نظرم طبیعی تا حدودی برادر منم بعد عقد همین حس و داشت انگار گیج بود . بالاخره باید مسیولیت یه زندگی رو قبول کنن