2777
2789
عنوان

قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 68 پست
عزیزم همسرت بچه نمیخواست؟ 

همسرم میخواست و من نمی‌خواستم ، عاشق بچه ست و زود از سرکار میاد تا ببینتش. ولی میخواد با اینهمه کار در ماه دو تا مقاله هم بنویسم 

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم میخواست و من نمی‌خواستم ، عاشق بچه ست و زود از سرکار میاد تا ببینتش. ولی میخواد با اینهمه کار ...

حالا چه اصراری به مقاله نوشتن 

تو کل دوره دکترا شما چند تا هم بنویسی کفایت می کنه 

یکی بنویس اما خوب بنویس

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
همسرم میخواست و من نمی‌خواستم ، عاشق بچه ست و زود از سرکار میاد تا ببینتش. ولی میخواد با اینهمه کار ...

ببخشید یه سوال 

چه مقاله ای می نویسید? 

ارزش،این مقاله ها چیه ? 

ترجیح خودت چیه بچه داری خونه داری یا همون مقاله?? کدومش بیشتر بهت لذت ميده

نه منظورم اين كارا نبود.منظورم اين بود منظور از همراه بودن درك متقابل بوده

نه خودش همیشه میگه، میگه زن آدم باید تو کارای علمی همراهش باشه، وقتی من مقاله می‌نویسم دو تا هم اون بنویسه و به من یاد بده، ازم یاد بگیره

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
حرف زدنش اما مثه یه آدم تحصیلکرده نیست. همراهی فقط تو چیزایی که ایشون گفته خلاصه نمیشه، ایشون احتیاج ...

عزیزم ببخشید ولی به نظرم درست نیست دل این خانوم رو سرد کنیم از شوهرش.

زندگی کردن با کسانی که دغدغه های علمی دارن واقعا دشوارتر از بقیه است. قبول دارم. چون بیشتر باید باهاشون رفیق باشی. همسرای همه دانشمندا معمولا زن های بسیار بسیار صبورتری هستند. به خاطر اینکه همه ذهن شوهراشون برای اونا نیست. درواقع بیشترش نیست. ولی اون بخشش که هست بسیار زیبا است.

چون مثل برخی مردای دیگه درگیر حرفای صدمن یه غاز و حسادت و هیزی و حرفای مامان جونشون و مدل ها و هنرپیشه ها و مزه قورمه سبزی و رفتار فلانی تو فلان مهمونی نیست.

هرکسی باید خودش بهترین راه تفاهم با همسرش رو پیدا کنه.

ببخشید یه سوال  چه مقاله ای می نویسید?  ارزش،این مقاله ها چیه ?  ترجیح خودت ...

تو حیطه رشته خودمون ، بهداشت و بیماری ها.

ارزشش هم مالی هست و هم شغلی. برای ارتقا شغلی خیلی مهمه. من هم دوست دارم ب درس برسم و هم به خودم و ظاهرم. جفتش رو دوس دارم ولی الان بچه هیچ وقتی برا درس نداشته برام. وقتی هم ورزش و یا به خودم میرسم میگه تو کلا آدم علمی نیستی

منم بعد زایمانم دچار اضافه وزن شدم حدود هشت کیلو شوهرم رو هیکلم حساسه چون من سالها ورزشکار بودم همیشه اوکی بودم ولی با وجود بچه و اینکه شاغلم سخت شد باشگاه نمیرم....یوقتایی گیر میداد چرا باشگاه نمیری یا مثلا میگفت چاق شدی .....منم میگفتم بخاطر بچه ی تو هیکلم اینجوری شده و اگه میخای بشین خونه بچه رو بگیر تا من برم باشگاه ....الان قانع شده  میگه یکم نی نی بزرگتر شد برو باشگاه......

شماهم با همسرت صحبت کن ببین موافق این هست پرستار بگیرین تا شما به مطالعه و کاراتون بهتر برسین

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
تو حیطه رشته خودمون ، بهداشت و بیماری ها. ارزشش هم مالی هست و هم شغلی. برای ارتقا شغلی خیلی مهمه. م ...

عزیزم تو حیطه رشته شما مقالات خیلی تاثیر گذاره از لحاظ ارتقاء شغلی و پیشرفت........ شاید همسرتون دوست نداره شما ازش عقب بیوفتین.....مطمئنا دوست داره شماهم هم پای ایشون پیشرفت داشته باشین

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
همسرتم بچه میخواست؟؟؟؟شاید بچه باعث شده فاصله بینتون بیفته ناراحته؟؟؟

آره من نمیخواستم، وقتی فهمیدم فقط گریه کردم و اون خوشحال بود. ولی با این وجود آره از وقتی بچه اومده تنش بینمون خیلی زیاد شده

عزیزم تو حیطه رشته شما مقالات خیلی تاثیر گذاره از لحاظ ارتقاء شغلی و پیشرفت........ شاید همسرتون دوس ...

دقیقا همین رو میخواد، ولی با بچه نمیشه اصلا وقت خواب هم ندارم. فک کنم پرستار بگیرم بهتر باشه

منم بعد زایمانم دچار اضافه وزن شدم حدود هشت کیلو شوهرم رو هیکلم حساسه چون من سالها ورزشکار بودم همیش ...

شوهر من برعکسه، من کلی وسیله گرفتم و تو خونه ورزش میکنم و میگه فقط ظاهر برات مهمه نه تفکر و عالم بودن. درسته بهترین کار همینه.‌باید پرستار بگیرم

دقیقا همین رو میخواد، ولی با بچه نمیشه اصلا وقت خواب هم ندارم. فک کنم پرستار بگیرم بهتر باشه

پس همسر خوبی داری که به فکر پیشرفت خانومشه........کنار هم خوشبخت باشین عزیزم