2777
2789
عنوان

قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 68 پست
[QUOTE=65794980]بنظرم اولا خودتون باید توخرید لباس دقت می    ادم گاها دلش میخاد خودشو برا ...

درسته گلم ولی باید تونازکردن هم دقت کنی 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

همین الانم عالی هستی .پس به دل نگیر .خودت ک میگی هیکل واسش مهم نیس

بخدا همه تعجب میکنن که چطور تو این مدت کم دارم برمیکرده هیکلم. من صد کیلو هم باشم براش مهم نیس. ولی اصلا توجه نمیکنه که چطور با کلماتش دلم رو میکشونه.

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واقعا خسته ام، بچه داری کار خونه، درس و دانشگاه ولی همیشه حواسم به کلماتم هست ولی نمیتونم طرز حر ...

سر بحث رو باز نكن.واقعا الان فشار رو همه زياده.خيلي از اطرافيان رو نگاه كني ميبيني همش درگيرن سر چيزاي مسخره.مشخصه بار رواني محيط داره رومون تاثير ميذاره.سعي كن پيله نشي.سر بحث رو باز نكني.مردا يه چيزي ميگن و ميرن و يادشون ميره ولي ما زنا هي پيش خودمون تكرار ميكنيم و خودخوري ميكنيم.حرفش خوب نبوده قبول دارم.ولي شرايط رو درك كن.خداروشكر خودتم دكترا داري و كمتر نيستي.پس ولش كن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
گویا این خانه نشینی و همراه نبودن شما خیلی وقته او ذهن همسرتون قدم میزده با ی دعوا بی ربط بیان شده

خیلی برام مهمه. من رتبه یک دکترا بودم و مدل اول کلاس. ولی با بچه داری واقعا نمیشه الان مثل قبل باشم. 

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
خیلی برام مهمه. من رتبه یک دکترا بودم و مدل اول کلاس. ولی با بچه داری واقعا نمیشه الان مثل قبل باشم. ...

عیب ندارد ناراحت نباش خواسته خودی نشون بده چیزی گفته ک ناراحت بشی ی کم نوزادت بزرگ تر شد سر کار برو و پرستار بگیر دلگیر نباش از حرفش اما با این سابقه تحصیلی میتونی تو خونه م مقاله داشته باشی کار انجام بدی 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
شايد منظورش اين بوده كسي كه همراه باشه و دركش كنه!

نه، دوس داره دنبال درس و مقاله باشم تا اینکه ورزش کنم و خرید برم. از نظرش اینا کارای بیهوده ست

کلا از این مردای ک خیلی زنانگی نمی‌خواد ی دوست و هم پا میخواد کنارش تا بهش افتخار کنه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
خوب شما هم ی پرستار بگیر مشغول کار شو اون وقت همراه میشی پول پرستارم نصف نصف پرداخت کنین ناراحتی ندا ...

آره فک کنم درستش همین باشه.

عزیزم اولش که گفته خوبه. شما گیر دادی ایراد داره اونم ایراد گرفته دیگه.

به نظرم باید بپذیری شوهرت از اوناس که دوست نداره درباره لباست نظر بده.

شوهر منم اینطوریه.

انقد حواسش به کتاباشه اصلا گاهی متوجه نمی شه من لباس جدید پوشیدم یا مثلا آرایشگاه بودم.

دیگه اینا هم اینطوری هستن دیگه. دغدغه های ذهنیشون فرق داره.

من پذیرفتم. یعنی بیشتر با شوهرم رفیقم.

البته جاهایی هست که علایق مشترک نداریم. خیلی واضح اونو مطرح می کنم و هرکس درباره اون مساله با دوستای خودش گپ می زنه.

شما خودت دکتری. پذیرفتنش باید برات ساده باشه. برای من که راستش خیلی ساده بود.

عیب ندارد ناراحت نباش خواسته خودی نشون بده چیزی گفته ک ناراحت بشی ی کم نوزادت بزرگ تر شد سر کار برو ...

بچه برام وقتی نذاشته.‌ من همین الانم درآمد دارم و هر موقع مشکلی بوده همه درآمدم رو دادم بهش. اونم از نظر مالی هم نمی‌ذاره ولی حرف زدنش واقعا آزار دهنده ست. فک کنم پرستار بگیرم و ب کارای درسی برسم بهتر باشه تا بچه داری و خونه داری

نه، دوس داره دنبال درس و مقاله باشم تا اینکه ورزش کنم و خرید برم. از نظرش اینا کارای بیهوده ست

اصلا طرز فکرشون درست نیست زندگی که فقط مقاله نوشتن و کار نیست 

من امسال دکترا قبول شدم اما دارم کلاس آرایشگری هم میرم خیلی دوست دارم یتونم برای خودم کارهای حرفه ای انجام بدم به همه چیز کنار هم اهمیت میدم 

اصلا مهم نیست که همسرتون چه جوری فکر می کنه شما هم یک دکتر هستید هم یک زن زن زیبا نباشه روحش می میره

خیلی خیلی به خودت اهمیت بده

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

نه منظورم اين كارا نبود.منظورم اين بود منظور از همراه بودن درك متقابل بوده

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مم بهت حق میدم یجاهایی آدم عشق میخواد احساسات میخواد دلش میخواد طرف مقابل باهاش خوب باشه بعد ممکنه با یه حرف سااااده دلش بشکنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی