2777
2789
عنوان

قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 68 پست

عزیزم حاااتوقصاوت کن من از ارایشگاه اومدم دارم میرم عروسی همسرم میگه وایییییی چرا خودتواینجورکردی من سکوت. حالا من میگم بیابریم بیرون بگردیم  اس میزنم میگم همسرم جداب نمیده بعدچن یاعت حال داریا. من میگم برام ذرت مکزیمی بخر ولی براخودتم بخریا میگه من نمیخورم میگم توبخوری من میخورم و بجا اینکه برام بخره راهشومیکشه میره من عوص اون خجالت کشیدم. حالا همسرم میگه حاصرشو بیام دنبالت میگم چشم حاصرمیشم چن ساعت میگذره نمیاد زنگ واس جواب نمیده بعدش شب یعنی بعدهفت ساعت میگه گوشیم مونده بودخونه بامامانم رفتیم بیرون نشدبیام یعنی اینا پیش افتاده تریناش بودن ک گفتم بهت ببین دیکه چی میکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بد حرف زده ..😶مگه چن کیلو اضافه شدی؟ا

اصلا هیکل براش مهم نیست برا خودم مهمه، که همش رژیم و ورزش میکنم . هیکلم خوبه قد ۱۷۰ و وزنم ۷۶ که شیش کیلو مونده ب وزن فیلم برسم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
اینکه مثل خودش علمی باشم، مقاله بنویسم پا به پاش

وا

دعوا بعد بچه دار شدن همیشه هست منو شوهرمم خیلی دعواداشتیم صبرو تحملت و ببر بالا و وقت دعوا سکوت کن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

[QUOTE=65794980]بنظرم اولا خودتون باید توخرید لباس دقت می    ادم گاها دلش میخاد خودشو برا همسرش لوس کنه و اونم قربون صدقش بره مخصوصا بعد زایمان آدم خیلیییی نیاز داره یکی مدام قربون صدش بره 

عشق من کیسااااان و باباش💑👶

خوب شما هم ی پرستار بگیر مشغول کار شو اون وقت همراه میشی پول پرستارم نصف نصف پرداخت کنین ناراحتی نداره هر وقت معترض شد آروم و ملوس بگو عزیزم خواستم زن همراه دلخواهتان باشم اینجور خودمم خوشحالترم

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
عزيزم اعصاب همه با اين اوضاع مملكت و فشارها بهم ريخته.تو خونه مراعات همو بكنيدبنظرم اينا بخاطر اعصاب ...

منم واقعا خسته ام، بچه داری کار خونه، درس و دانشگاه ولی همیشه حواسم به کلماتم هست ولی نمیتونم طرز حرف زدنش رو تحمل کنم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

گویا این خانه نشینی و همراه نبودن شما خیلی وقته او ذهن همسرتون قدم میزده با ی دعوا بی ربط بیان شده

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
[QUOTE=65794980]بنظرم اولا خودتون باید توخرید لباس دقت می    ادم گاها دلش میخاد خودشو برا ...

من سایز کوچیک تر برادشته بودم اونجا گفت که نه چاق تر شدی اندازت نمیشه. هنوز تصور اندام قبل بارداریت رو داری. منم یه سایز بزرگتر برداشتم که اومدم خونه دیدم واقعا بزرگه برام

اینکه مثل خودش علمی باشم، مقاله بنویسم پا به پاش

حرف زدنش اما مثه یه آدم تحصیلکرده نیست. همراهی فقط تو چیزایی که ایشون گفته خلاصه نمیشه، ایشون احتیاج به زن و زندگی و کانون گرم خانوادگی نداشته.

ایندفعه درمورد خودت اصلا دیگه ازش نظرخواهی نکن و اگه نظرش رو گفت نشون بده که نظرش برات اهمیت نداره.

برو کلاس ورزشی و بیشتر به خودت اهمیت بده، مطالعه رو هم فراموش نکن.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸