2777
2789
عنوان

قضاوت

606 بازدید | 68 پست

سلام دوستان ممنون میشم نظرتون رو راجع ب این گفتگو بگین. قبلش یه توضیح کوچولو بدم. من و همسرم چند سالی هست که با عشق ازدواج کردیم و هر دو تا مقطع دکترا درس خوندیم و من چند ماهه که زایمان کردم و درگیر بچه داری هستم و از درسم یه خورده دور شدم.‌ یه مدت هست که با همسرم خیلی دعوا میکنیم. گفتم نظرتون رو درباره آخرین گفتگوی ما بدونم. می‌خوام ببینم که من خیلی حساسم یا اینکه حق دارم دلم بشکنه. 

من: ( لباسم رو که دیشب خریدیم میپوشم) و میگم وای نگاه کن محمد چقدر بزرگ و‌گشاده.
محمد: نه دیگه خوبه بزرگ نیست.
من: با دست لباس رو می‌کشم و میزان بزرگیش رو نشون میدم و میگم نه نگاه کن خیلی بزرگه.
محمد( با صدای بلند و کمی تند) خب چاق شدی دیگه تو هنوز فکر می‌کنی اون دختر ۶۰ کیلویی هستی، باید یه چیزی بپوشی اون کپل هاتو و هیکلت رو بپوشونه، چاقی دیگه.
من: واقعا متاسفم برا حرف زدنت، دست خودت نیس نمیتونی درست حرف بزنی.
محمد: وقتی میگن زن همراه بگیر همینه دیگه.

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

زن همراه دیگه چیه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اعصاب همه با اين اوضاع مملكت و فشارها بهم ريخته.تو خونه مراعات همو بكنيدبنظرم اينا بخاطر اعصاب و روان داغونمونه.بگذر عزيزم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
زن همراه دیگه چیه

اینکه مثل خودش علمی باشم، مقاله بنویسم پا به پاش

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

بنظرم اولا خودتون باید توخرید لباس دقت می کردید دوما همسرتون اولش گفتن که خوبه ولی شما اصرارداشتید که بگید این لباس بده سوما هیچوقت عیب های ظاهریتون روپیش همسرتون نگید

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اول اینکه ورزش کن ورژیم بگیرتااندامت درست بشه بخاطراعتمادبه نفس خودت دوم چراشوهرت فکرمیکنه ک همراه نیستی؟؟؟

توفقط میتوانی مالک آن چیزی باشی که مرگ نتواندازتوبگیردمابقی همه وهم است