2777
2789

فک کنم باید خیلی قرآن بخونی و صدای قرآن و اذان تو خونتون هر روز بیاد،آیت الکرسی هم فک کنم جواب بده

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میترکه

برو پیش دعا نویسی چیزی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شمام اعتقاد داری یعنی😢😢😢

زنا کم بودن مردام دارن اضافه میشن😂😂کم مونده جوانمردم تاپیک باطل سحر بزنه

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
زنا کم بودن مردام دارن اضافه میشن😂😂کم مونده جوانمردم تاپیک باطل سحر بزنه

😂😂😂😂همین

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

با حضور قلب یه قاشق نمک برمی داری و بهش ۳بار صلوات میکنی و ۱۱۰ مرتبه قل هو الله احد  و ۷مرتبه حمد ۳مرتبه ایتالکرسی  

بعد می ریزی نمک رو تو گلاب 

میری حموم غسل توبه و قل هو الله میکنی آخر سر هم 

که شیر آب رو بستی یه لیوان از گلاب میبری باهاش غسل ترتیبی قل هو الله میکنی چون کمه بریز دستت بمال بدنت همه جاش مث غسل

2790
2778
2791
2779
2792