2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم . من یه آموزشگاه خوب میشناسم که تاتو انجام میدن و مدل رایگان تاتو انجام میدن . موادشون هم عالیه . خیلی دقیق به هنرجوهاشون آموزش میدن و خیلی هم مهربون هستن و یه مدیریت محترم و قوی دارن. . قیمت آموزشهاشون هم خیلی مناسبه.  مدرک معتبر هم میدن در ضمن آموزشهای تخصصی آرایشگری هم دارن که اونها هم قیمتهاشون خیلی مناسبه..راستشو بخوای  من خودم مدل بودم ولی الان هنرجو اینجا هستم . کوتاهی . تاتو و هاشور ابرو . میکاپ و شنیون و و البته خواهرم هم کاشت ناخن و مژه و رنگ و مش ثبت نام کرده.... تصمیم گرفتیم یه آرایشگاه بزنیم .شمارشون اینه... آموزشگاه آرایشگری مهستان .  اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲.      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

دپارتمان زیبایی ناهید همتی بهترین آموزشگاه آرایشگری در کرج میباشد که آموزش شاخه های مختلف آرایشگری را با شرایط اقساطی و تضمینی به هنرجویان گرامی ارائه میدهد.برای اطلاعات بیشتر به سایت بانو ناهید همتی مراجعه کنید.

یکی از بهترین کسایی که رنگ مو، هایلایت، مش و... خیلی عالی انجام میشه و 20 سال سابقه داره... ناهید همتی در شهرک وحدت هست که آرایشگاهش یکی از بهترین سالن هاست و همه خدماتش عالیه و تخصصی انجام میشه... واقعا توصیه می کنم... می تونی رایگان ازش مشاوره بگیری... اخلاق خیلی خوبی داره....

09125687971