2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی و ...

315 بازدید | 46 پست

دوستان عزیزم من روز 13 پری سونو دادم یه فولیکول 18 داشتم و پری هام 29 الی 30 روزه هستند . از روز 27 پری چند بار لک دیدم ولی دیروز که موعدم بود حدود ساعت 6 صبح بیبی گذاشتم (البته 2 ساعت قبلش دستشویی رفته بودم) اما کاملاً منفی شد و هنوزم پری نشدم خیلی اعصابم خرده نمی دونم چرا پری نمی شم این ماه قرار بود لتروزول بخورم آمپول بزنم و هفته آخر مرداد برم مشهد .. اینجوری همه برنامه هام بهم می ریزه... ماه پیش آز دادم ذخیره تخمکم اومده بود زیر 1 می ترسم این علائم نشونه بدی باشه

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش نباید دسشویی میرفتی همون لکا نشونه خوبیه بزار فردا بی بی بزار اگه ذخیرت پایینه حتما تحت نظر دکتر دارو بخور چون کلومیفن لتروزول ذخیررو خیلی پاین میارن مخصوصا کلومیفن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم نگران نباش. ب احتمال زیاد بارداری یکم صبر کن. ی بی بی چک دیگه بگیر بذار یا برو آزمایش بتا بد ...

قربون دلت برم دل من که خونه.. آخه هر ماه پری می خواستم بشم س ی ن ه هام سنگین و دردناک می شدن این ماه همه علائم پری رو دارم جز اونو نمی دونم امیدی باشه یا نه

قربون دلت برم دل من که خونه.. آخه هر ماه پری می خواستم بشم س ی ن ه هام سنگین و دردناک می شدن این ماه ...

خدانکنه عزیزدلم 😘❤

نگران نباش فدات شم. ب علائم توجهی نکن چون نمیشه تشخیص داد.

فقط با بی‌بی‌چک و آزمایش خون میشه بارداری رو تشخیص داد.

بی‌بی‌چکتم ک زود گذاشتی. اگه تحملشو داری صبر کنی  بذار ۲-۳ روز دیگه بگذره، بعد بی بی بذار. اگه نه هم برو آز بده مشخص میشه نی‌نی داری یا نه 😘❤

قبلش نباید دسشویی میرفتی همون لکا نشونه خوبیه بزار فردا بی بی بزار اگه ذخیرت پایینه حتما تحت نظر دکت ...

آره فدات شم تحت نظر دکتر هستم لتروزول و سی نال اف تجویز کرده و آمپول HMG یا HCG

خدانکنه عزیزدلم 😘❤ نگران نباش فدات شم. ب علائم توجهی نکن چون نمیشه تشخیص داد. فقط با بی‌بی‌چک و آ ...

اره عزیزم چند روز  صبر میکنم شاید پری اومد