دوستان عزیزم من روز 13 پری سونو دادم یه فولیکول 18 داشتم و پری هام 29 الی 30 روزه هستند . از روز 27 پری چند بار لک دیدم ولی دیروز که موعدم بود حدود ساعت 6 صبح بیبی گذاشتم (البته 2 ساعت قبلش دستشویی رفته بودم) اما کاملاً منفی شد و هنوزم پری نشدم خیلی اعصابم خرده نمی دونم چرا پری نمی شم این ماه قرار بود لتروزول بخورم آمپول بزنم و هفته آخر مرداد برم مشهد .. اینجوری همه برنامه هام بهم می ریزه... ماه پیش آز دادم ذخیره تخمکم اومده بود زیر 1 می ترسم این علائم نشونه بدی باشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم نگران نباش. ب احتمال زیاد بارداری یکم صبر کن. ی بی بی چک دیگه بگیر بذار یا برو آزمایش بتا بد ...
قربون دلت برم دل من که خونه.. آخه هر ماه پری می خواستم بشم س ی ن ه هام سنگین و دردناک می شدن این ماه همه علائم پری رو دارم جز اونو نمی دونم امیدی باشه یا نه