2777
2789
عنوان

شربت اهن

15131 بازدید | 23 پست

سلام مامان خوشگلا پسرم ۱سال ۱۵روزشه چکاب یکسالگی دادم کم خونی داره به نظرتون چه شربتی خوبه براش و خوشمزس که بخوره و چی ها خون سازه و اینکه تو شربت اهنا چه شربتی خوبه براش که دندونشم سیاه نشه طعمشم خوب باشه 

وزن و قدش خوبه ولی کم خونی داره نمیدونم چرا مرسی😍😍😍😍

پای تک تک ارزوهات ،خدا نشسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ریحانه سادات اسم قطره چیه

بخدا خیلی بهش میرسم چهار مغز پودر کردم رو غذاهاش میریختم جیگر هفته ای یه بار میخورد نمیدونم چرا کم خون شده بعصی میگن چون شیر میخوره کلسیم باعث کم خونی میشه

سندروس میگن تاییده شده نیست یه مدت سانستول میخورد  الان مشکل اصلیم کم خونیشه که زیادم کم خونی ...

سندروس تایید شده اس اگه نبود که جمع میکردن از تو داروخونه ها. ولی همون شربت فروگلوبین خیلی خوبه

سندروس تایید شده اس اگه نبود که جمع میکردن از تو داروخونه ها. ولی همون شربت فروگلوبین خیلی خوبه

نمیدونم عزیزم دوتا پزشک به من گفتن خوب نیست

منم حرف شما زدم که بد گفتن زیر ۲سال ممنوعه 

آهن اگه بهش میدی باید با شیر و کلسیم و اینا فاصله داشته باشه چون جذبش کم میشه

فک کنم اشتباه من این بود بد اهن سریع بهش شیر میدادم گریه نکنه