2777
2789
عنوان

فیلمممممممممم

146 بازدید | 9 پست

دوستان کسی هست که فیلم زبان اصلی با زیرنویس فارسی و انگلیسی همزمان دانلود کرده باشه؟؟؟؟؟

اگه دانلود کردین میشه لینکشو بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا سایتی که این فیلما رو برای دانلود بزاره

ممنون میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه همین کارو میکنم زیر نویس فارسی و انگلیسی میگیرم یکی رو پایین تصویر میندازم یکی رو بالای تصویر

از سایت سلام دانلود اکثرا فیلم دان میکنم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
چطوری این کا رو انجام میدی؟

با پوت پلیر میشه دوتا زیر نویس انداخت رو فیلم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
فقط زیر نویس فارسی برای دانلود داره که

نه سایتی که من میرم زیر نویس به همه زبان ها داره عربی انگلیسی فارسی و فرانسه و ....

http://zirdl.pw/subtitles/the-handmaiden

ببین برا این فیلم به چندین زبان  زیر نویس هست زیر نویس ها رو از این سایت میگیرم

همین فیلمی که زیر نویسش رو گداشتم عالیه زبان خود فیلم کره ای و ژپنی هست