2777
2789
عنوان

پسردارشدن

323 بازدید | 10 پست

دوستان من دوست دارم بچه اولم پیر باشه تو نت که میزنم فقط همه جا نوشته چیزایی که حاوی پتاسیم و سدیم زیاد مصرف شه ولبنیات مصرف نشه ومن موندم که چه چیزای سدیم و پتاسیم دارن وچیکارا باید بکنم یه راهنمایی درست وکامل میخام

تو نت سرچ کن مواد غذایی پتاسیم و سدیم دار😂

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://nabzema.com/12243/6-راز-معجزه-آسا-برای-پسردار-شدن

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

زیادم بهش فک نکن بگو هرچی قسمت و سالم باشه 

نه بری بگی پسر دوس دارم و ال بل ک اگ دختر شد اذیت کنن و تیک بپرونن 

دوتاش نعمته🙆🏼‍♀️

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

لبنیات حذف خوردن چیزهای گرم خرما عسل هم خودت هم همسرت حداقل روزی پنج تا پسته وخرما بخورین.... چای نبات ودیگه جگر گوشت خوردن طیور یا همون پرنده گردو فلفل سیاه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

پس چرا میگن نباید لبنیات نخوری؟؟

بله لبنیات حذفه عزیزم خالم انجام داد وپسر شد البته خواست خدا در اولویته

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

عزیزم فقط از خدا بخواه سالم باشه، شوهر من خیلی پسر دوستِ ی جوری ک رو منم تاثیر گذاشته بود و همش میگفتم کاش پسر باشه تو سونوی آنومالی هم جنسیتو بمون گفتن ک پسره همم اینک ی اکوژن تو قلبشه تا دو روز بعد ک نوبت دکتر گرفتیم فهمیدیم جنسیت اصلا مهم نیس ینی من ک همش ب خدا میگفتم غلط کردم 

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز