2777
2789
عنوان

زود خوابیدن بچه😩😫

1542 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

دختر من 14 ماهشه شبها 1 و 2 میخوابه از اون ور صبح 11 بیدار میشه! یعنی وعده صبحانه حذف دیگه. 

هر کاری میکنم که 10،11 بخوابه نمیشه که نمیشه😩

راهکاری؟ کمکی؟ تجربه موفقی؟ لطفا

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

یبار  صبح  بیدارش کن شبش خستش زود لالا کنه

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فهمیدی به منم بگو گذشته ازشوخی من ازهفت ماهگی دخترم بردمش اتاق تاریک درمذبستم اوایل دوساعت می چرخیداماکم کم درست شد الان هم ۱۲می خوابه کلاازاول باخواب شب سرسازش نداشت🤣

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

حتما خودتونم بیدار میمونید خب

از ساعت۹.۵باید جو خونه اماده خواب باشه نورکم و ساکتی

که تا۱۱حداقل بخوابه

من اینکارو واسه دخترم کردم جوابم داده

ولی خب۷نشده بیدارمیشه ازاونور پدرمنو درمیاره

منم همین مشکلو دارم دخترم ساعت ۲ شب میخوابه ۱۲ ظهر بیدار میشه دیگه نهارش میدم صبحانه نمی خوره

شده همه چراغها رو 11 خاموش کردم که بیا بخوابیم همه خوابن پا میشه از رو سرمون راه میره

شده همه چراغها رو 11 خاموش کردم که بیا بخوابیم همه خوابن پا میشه از رو سرمون راه میره

دقیقا مثل دختر منه اون که انگشتشو میکنه تو چشمام میگه بریم دردر

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
اگه فهمیدی به منم بگو گذشته ازشوخی من ازهفت ماهگی دخترم بردمش اتاق تاریک درمذبستم اوایل دوساعت می چر ...

عزیزم انگار اکثرا با بچه ها مشکل و خواب و غذارو داریم🤔🤔😂😂آخه چرا؟