2777
2789
آره عزیزم اینجا بگین یا اگه ممکن ما هم درخواست دوستی بفرستیم به ما هم بگو لطفا

یه دعایی هست من تو یه کتاب مال یه آدم عارف خوندم باور نکردنی بود مثل معجزه بود ولی این دعا رو گفته بودن نباید به افرادی بگن که چیز بدی می خوان مثلا دزدی می کنن بخونن که نگیرنشون.. دعا این بود یا بدیع العجائب بالخیر یا بدیع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دعایی هست من تو یه کتاب مال یه آدم عارف خوندم باور نکردنی بود مثل معجزه بود ولی این دعا رو گفته ب ...

ینی چی باید بگیم 

میشه واضح بگین

خدایا دارم صدات میکنم...میبینی منو؟؟؟؟
یه دعایی هست من تو یه کتاب مال یه آدم عارف خوندم باور نکردنی بود مثل معجزه بود ولی این دعا رو گفته ب ...

شاید این ژن خوبهای ما که این همه اختلاس میکنن و در میرن این دعارو خوندن که کسی نمیگیرتشون    

البته اینو شوخی کردم ولی یعنی چی ؟ منظورش اینه که واسه کار بد نخونین ممکن نتیجه عکس بده یا چجوریه؟البته خب هیچ دعای خوبی رو نباید واسه کار بد و نیت بد خوند!

یعنی دعا فقط همین ی جمله ست!

بعد چجوری باید خونده بشه ختمش چجوریه؟

شاید این ژن خوبهای ما که این همه اختلاس میکنن و در میرن این دعارو خوندن که کسی نمیگیرتشون   & ...

انگار برای کار بد بخونی اثرش رو از دست میده.. من ختم نگرفتم راستش همینجوری می خوندم

طریقه ختمشو میگی عزیزم لطفا

شیخ کفعمى در کتاب بلد الامین از حضرت زین العابدین علیه السّلام دعایى نقل کرده و فرموده:این دعا را مقاتل بن سلیمان از آن حضرت روایت کرده و گفته:هرکه این دعا را صد مرتبه بخواند و دعایت اجابت نشود پس‏ مقاتل را لعنت کند.و آن دعا این است:

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجا عَاجِلا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ

میتونی تو یه روز بخونی میتونی تو چند روز من مثلآ تو ده شب شبی ده بار میخوندم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من برداشتم  حاجت نداد

ببین گلم دعا حاجت میده ولی دیر و زود داره واسه هر دعایی از خدا بخواه هرموقع صلاح هست حاجتت بده چیز زوری خواستن گاهی به ضررمون تموم میشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
انگار برای کار بد بخونی اثرش رو از دست میده.. من ختم نگرفتم راستش همینجوری می خوندم

آها پس یعنی انتخابی با خودمونه دستور خاصی نداره خودمون میتونیم نذر کنیم فلان تعداد در فلان روز بخونیم 

بعد برا شما چجوری بود؟ نتیجه داد؟

چقد طول کشید که نتیجه بده؟

2790
2778
2791
2779
2792