2777
2789
عنوان

خدا

130 بازدید | 21 پست

خدا عادله؟اگه هست چرا همه چيزاي خوب براي يه عده ست فقط ،بقيه بنده هاش ادم نيستن ؟!چرا يكي از بچگي بايد زجر بكشه حتي خودكشي مادرش و ببينه دعواهاي پدر مادرش كه هميشه بود مشكلات خواهر برادراش و ... تو تيزهوشان درس بخونه ولي موقع كنكور به خاطر مشكلات خانوادگي دچار استرس بشه و نتونه به نتيجه دلخواهش برسه جراحي كنه و بدترين نتيجه بگيره بعد بخواد مادر بشه دو تا سقط و بعدش پيگيري و يكسال درمان و حالا هر ماه انتظار و هيچ 

يعني مادر شدنم قسمتم نيست اينم از سرم زياده دلم ديگه اروم نيست خسته ست روحم خسته شده 😔😔😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یک قاضی یک پرونده را قضاوت می کنه فقط چند تا مولفه برای قضاوت داره یک موضوع برای قضاوت و نهایتا چند تا ذی نفع

تازه هر حکمی بده همه شاکی هستند

ولی خدا با بی نهایت مخلوق که چند میلیاردش را موجود پیچیده ای به اسم انسان تشکیل داده و هزاران مولفه ریز و درشت برای قضاوت

قبول کنید تشخیص درست یا غلط بودنش از توان ما خارجه

وقتی یک قاضی یک پرونده را قضاوت می کنه فقط چند تا مولفه برای قضاوت داره یک موضوع برای قضاوت و نهایتا ...

ولي من اون دنيا زبونم درازه چون خيلي اذيت شدم بي نهايت

فراموش نکنیم منظور این نیست که ما باید این دنیا رنج بکشیم تا اون دنیا جواب بگیریم

به ما وقتی ظلم میشه باید تا اونجایی که میشه برای بدست آوردن حق مون بجنگیم وقتی هم که نشد به خدا واگذار کنیم ولی باید تلاشمان را بکنیم

آیا اون دنیا برای سوالاتی مثل اینکه در این دنیا برای گرفتن حق تون چقدر تلاش کردید جواب دارید

برای این سوال که چقدر تلاش کردید که بنده خوبی باشید چطور

و برای این که آیا فکر می کنید بقیه مشکلات نداشتند

سحری خانم

من هم تیزهوشان درس خوندم ولی کنکور نابود شد برام

تازه به صرع هم مبتلا شدم

خیلی از دوست هام الان در بهترین دانشگاه های جهان دارند دکترا می گیرن

ولی این ها دلیل نمیشه من عدل خدا را زیر سوال ببرم